A vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 8. fordulójában élcsapatok rangadójára került sor. Az október 14-én lejátszott találkozó alkalmával a Kiskőrösi LC II. csapata hazai környezetben fogadta a jó játékerőt képviselő Balotaszállás FC gárdáját.

A kiskőrösi csapat egy jóiramú mérkőzésen győzte le 4-1-re (1-0) a balotaszállásiakat: Csermák – Gyurián, Dicsa, Pecznyik, Szlovák (Györgye), Lengvári, Rácz (Madácsi), Rimár (Piller), Mokrickij, Sinkó, Markó.

-Hirdetés-

Szoros mérkőzést hozott az első félidő, de a kiegyenlített küzdelemben a kiskőrösiek tudták megszerezni a vezetést a 38. percben Sinkó Dorián találatának köszönhetően (1-0).
A második félidőben gyorsan eldöntötte a mérkőzést a hazai csapat, miután az 55. percben Rimár Péter (2-0), az 56. percben pedig Mokrickij Viktor talált a hálóba (3-0). A háromgólos hazai vezetés után próbáltak mezőnyfölénybe kerülni a vendégek, és egy védelmi hibát kihasználva a 73. percben Jeszenszky Roland találatával a szépítést is megszerezték (3-1). Ezt követően mindkét oldalon voltak gólszerzési lehetőségek, de a kapuba már csak a kiskőrösiek tudtak betalálni, amikor a 81. percben egy szép hazai támadás végén a bal oldali beadás után Dicsa István lőtte közelről a hálóba a labdát, beállítva ezzel a 4-1-es végeredményt.

A kiskőrösiek a kapu előtti pontosabb játékunka és az egységesebb csapatmunkának köszönhetően nyerték meg a találkozót megérdemelten. A kiskőrösi csapat 8 mérkőzés lejátszását követően 19 ponttal a bajnoki tabella harmadik helyén áll.

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC II. játékosa:

-Ismertük az ellenfelet és tudtuk, hogy a hazai kisebb pályájuknak megfelelően a sok testi ütközéssel járó küzdelmet szeretik. Ebből a megfontolásból játszottuk le ezt a mérkőzést a nagyobb méretű centerpályán, hogy a megszokott hazai körülményeikhez képest egy nagyobb játéktéren legyen az összecsapás. A mérkőzésen kicsit fásultabban játszottunk, de szerencsére a taktikai elképzeléseink bejöttek. Mindkét oldalon voltak gólhelyzetek és sokat számított, hogy mi tudtuk megszerezni a vezetést. A második félidő eleje jól alakult a számunka, amikor két újabb találattal eldőlt a mérkőzés. A bekapott gólunk után sem éreztem azt a pályán, hogy veszélyben lenne a győzelmünk, mert nem tudtak olyan nyomást gyakorolni ránk, amivel a kapunkra igazán veszélyesek lettek volna. Nagyon fontos mérkőzést nyertünk meg, mert a balotaszállásiak korábban a soltvadkertieket is legyőzték, így a végelszámolásnál sokat jelenthet ez a három bajnoki pont.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS