Avatar photo
Írta: Tóth Reni
Október 13-án önálló estet tartott Ba Marcell mentalista a kiskőrösi Petőfi Sándor Művelődési Központban, melynek témája “Manipulációink Hálójában” volt. 

A fiatal mentalista 10 éves kora óta foglalkozik ezzel a témával, folyamatosan fejleszti magát, hogy előadásai minél sikeresebbek legyenek, könyvekből és internetről ötleteket merítve igyekszik minél jobb mentalistává válni.

-Hirdetés-

Gondolatolvasás, Jövőbelátás, Hipnózis és Telepátia. Vajon létező dolgok vagy csupán az emberi elme Manipulálásáról van szó? Egészen pontosan mekkora hatalmunk lehet a másik ember felett? A Manipulációink Hálójában című előadásában Ba Marcell Mentalista lenyűgöző illúziókkal és mentális képességei segítségével válaszolja meg ezeket a kérdéseket – ezekkel a gondolatokkal harangozták be a mentalista estet, amely több, mint két órán keresztül kápráztatta el a jelenlévőket.

Gondolatolvasást is láthattak a résztvevők

A kétórás esemény végét egy hatalmas leleplezéssel zárta Marci, miszerint az este eredménye önmagában egy manipuláció volt, a mutatványok sikeressége mögött pedig a tudatalattink tényleges befolyásolása történt.

A mutatványok között láthattak a résztvevők különféle kártyamutatványokat, gondolatolvasást, sőt még enyhébb hipnózisban is részt vehettek. Az est és a mutatványok igazán interaktív formában zajlottak, az önként jelentkező mellett volt, amikor az egész közönség részt vett egy-egy trükkben.

Marci hipnotizálást is végzett egy önként jelentkezőn

Az előadás után volt szerencsém megkérdezni néhány jelenlévőt, mit gondoltak az előadásról:

Melyik volt számodra a legérdekesebb mutatvány?

-Számomra maga az egész előadás egy mutatvány volt, hiszen a legvégén a leleplezés is egy manipulációt rejtett magában, amin én teljesen ledöbbentem. Bár Marcival régebb óta ismerjük egymást, erre nem számítottam. Marci igazán kitett magáért! Köszönjük a meghívást!

Mit vártál az előadástól?

-Fogalmam sem volt mire számítsak, egyedül a papírzacskós trükköt ismertem, ahol szög volt benne, Marcinak pedig rá kellett csapnia, kikerülve azt. Nagyon izgultam érte. Próbáltam felfedezni a többi mutatványban, hogy mi várható, de nem sikerült, mindig tudott újat mutatni. 

Milyen érzés volt hipnotizálva lenni?

-Nagyon különleges érzés volt felkelni. Úgy éreztem magam, mintha elvágtak volna a világtól, nem tudtam pontosan, hogy mi van velem, egy ponton biztos voltam abban, hogy megőrültem, de rendkívül érdekes és maradandó élmény volt számomra. 

Kártyamutatvánnyal is bizonyította Marci különleges mentális képességeit

Az esemény támogatója a Kunság-Szesz Zrt. volt, akik nélkül nem valósulhatott volna meg a mentalista show. Felejthetetlen élményt okozott mindazok számára, akik láthatták ezt a különleges előadást.

Sok sikert kívánunk Marcinak pályáján a továbbiakban!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS