A Kunfehértói Idősek Klubja és a Mozgáskorlátozottak Bács-Kiskun Megyei Egyesületének helyi csoportja szervezett nagyszabású közös találkozót szombaton, amit az iskola sportcsarnokában tartottak meg.

Madácsi Erzsébet már jó ideje azon munkálkodik, hogy a két szervezetet összekovácsolja, hiszen, mint mondja, együtt sokkal többre képesek. Ennek ékes bizonyítéka volt a szombati rendezvény, amely első közös szervezése volt a két csapatnak.

-Hirdetés-

Öt településről, Balotaszállásról, Kecelről, Soltvadkertről, Bócsáról és Tiszaalpárról érkeztek vendégek, akiket Huszár Zoltán polgármester köszöntött, majd Hanó Mihály, a Mozgáskorlátozottak Bács-Kiskun Megyei Egyesületének elnöke üdvözölte az egybegyűlteket. Mint mondta, Kunfehértó első alkalommal szervezett ilyen jellegű programot, amely a magas színvonal mellett az eddigi legnagyobb létszámú rendezvény lett a megyében. A szervezőktől az október 1-i idősek világnapja alkalmából emléklapot kapott mindenki.

A köszöntők után a vendéglátók több műsorszámmal kedveskedtek a részvevőknek. Magyar Magdolna verset mondott, majd a helyi idősek klubja tánccsoportja lépett a parkettre. Eztán a klub legidősebb tagja, Czagány Lajosné mondott verset. A műsort a Jánoshalmi Pöndölösök Citerazenekar zárta, ők is nagy sikert arattak. Ezután ebéddel vendégeltek meg mindenkit. A finom falatok elköltése után hatalmas mulatsággá vált a rendezvény, szinte mindenki táncra perdült.

Mind a két csapat, az Idősek Klubja és a mozgáskorlátozottak egyesületének helyi csoportja is nagyon sokat segített az egész hét folyamán, köszönöm nekik az áldozatos munkájukat! Szeretném megköszönni az önkormányzatnak, az iskolának, a helyi és vidéki vállalkozóknak, cégeknek és mindenki másnak a segítségét és a felajánlásait, amelyekkel teljessé tették ezt a napot – fejezte ki háláját Madácsi Erzsébet, aki e hónap elejétől már nyugdíjba vonult, azonban a munkát nem hagyta abba. Mint mondta: Nem tudom itt hagyni ezt a csapatot! Amíg az erőm és az egészségem bírja számíthatunk egymásra!

A rendezvényen részvevő vidéki csoportok Kunfehértóról szóló két könyvet is tartalmazó ajándékcsomagot vehettek át.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (54 db kép)
MEGOSZTÁS