A 17. Kiskőrösi Országos Mazsorett Fesztiválnak október 21-én a Bem József Általános Iskola tornacsarnoka adott otthont. A fesztiválra érkező 19 mazsorett csoport a Sipos Béla karnagy által vezetett Kiskőrös Város Fúvószenekara által lejátszott indulóra vonult be a helyszínre.

-Hirdetés-

Az eseményt Domonyi László polgármester nyitotta meg, majd munkához láthatott a zsűri: Cserpesné Búzási Beáta – elnök (a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség elnökségi tagja, a Kapuvári Mazsorett Együttes műszaki vezetője), Szabó Ferenc (Hidas Frigyes díjas karmester, a Győri Széchenyi Egyetem Zeneművészeti Karának tanára, a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség elnöke), Rábai Szilvia (a Gyulai Grácia Mazsorett Együttes művészeti vezetője), és dr. Varga Zita (a Zsadányi Mazsorett Együttes Ifjú Tehetség díjas oktatója).

A fesztiválra Soltról érkezett a Gyöngyöcske, a Szivárvány és az Aranymosoly csoport Szántóné Lehoczki Luca vezetésével, Kiskunfélegyházáról a Pitypang csoport és a Felnőtt lányok jöttek Retkes Vanessza vezetésével, Sárvárról a Napfény, a Holdfény, a Rózsaszínpárduc és a Kristály csoportok voltak itt Csikós Gyöngyvér és Bodorics Kitti vezetésével. A hazai, kiskőrösi színeket a Sarki Fény, az Orchidea, a Gyöngyszem és a Felnőtt csoportok képviselték, melyek felkészítője Gmoser György és Gubacsi Zsófia voltak.

Az eseményen nagy sikert aratott mazsorett csoportok show és pom-pon kategóriában, I., II. III. és felnőtt korcsoportban mutatták be tudásukat.

Eredmények: ▫️ Sarki fény csoport (1. Kcs.) Eredmény: kiemelt arany. Legjobb tambúr: Juhász Molli ▫️ Orchidea csoport (2. Kcs.) Show kategória: ezüst. Legjobb tambúr: Balázs Lia, Pom-pon kategória: kiemelt arany. ▫️ Gyöngyszem csoport (3. Kcs.) Show kategória: arany. Legjobb tambúr: Szkenderovits Eszter, Pom-pon kategória: kiemelt arany. ▫️ Felnőtt csoport Show kategória: kiemelt arany. Legjobb tambúr: Gubacsi Zsófia, Pom-pon kategória: kiemelt arany, Legjobb koreográfia díj: Gmoser György és Gubacsi Zsófia.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (258 db kép)
MEGOSZTÁS