A Kiskőrösi LC utánpótlás labdarúgó csapatai közül az U12-es gárda az MLSZ regionális U12 alap Délkeleti csoportjának bajnokságában szerepel. Az együttes fokozatosan kezd beleerősödni az országos bajnokság küzdelmeibe és több jó eredményt is elért már az idei szezonban.

-Hirdetés-

Ebben a bajnokságban az elért eredményeket nem díjazzák, nincs tabella és egyéb elismerés a szezon végén, a rendszeres versenyeztetés a célja az MLSZ-nek. A találkozók 2×5 méteres kapukra zajlanak a nagypálya két büntetőterületének vonala közti részen 8+1 fős csapatokkal, 4×20 perces játékidővel.

A kiskőrösi U12-es csapat legutóbb a 8. fordulóban lépett pályára október 21-én, amikor hazai környezetben fogadták a Hódmezővásárhelyi FC együttesét és 3-2-re (0-0) kikaptak: Polereczki – Schneider, Antal, Dudás, Trepák, Hambalkó, Radolfi, Tóth B., Viczián. Csere: Frémer, Barabás.

Két jól felkészült csapat találkozóját és nagy küzdelmet hozott ez a mérkőzés. A kiskőrösiek a bajnokság egyik legjobb gárdáját fogadták és nagyon megnehezítették a vendégek dolgát az igen lelkes játékukkal. Jól kezdődött a kiskőrösiek számára a találkozó, hiszen egy szép támadás végén Trepák Péter találatával már a 6. percben megszerezték a vezetést (1-0). A vendégek próbálkozásai a 28. percben hoztak gólt és egyenlítettek (1-1), de a hazaiak a 45. percben Dudás Adrián találatával ismét vezettek (2-1). A fordulatos találkozót a harmadik félidőben tudták megfordítani a vendégek, amikor az 55. (2-2) és az 57. percben is gólt szereztek, így 3-2-re a hódmezővásárhelyiek nyertek.

Lasztovicza Ákos – Kiskőrösi LC edzője (U13):

-A bajnokságot jól kezdtük és több győzelmet arattunk, majd voltak nehezebb mérkőzéseink is, amelyeken döntetlent értünk el, valamint vereséget is szenvedtünk. A vegyes eredmények mellett egyértelműen pozitívum, hogy a csapat játékosa folyamatosan fejlődik. A mai találkozóra a szokásos 3-2-3-as felállásban léptünk pályára, melyet nagy izgalommal vártunk, hiszen az ellenfelünk eddig minden mérkőzését megnyerte. Sajnos a mérkőzésen két meghatározó játékosunkra családi elfoglaltság miatt nem számíthattunk, de a szűkebb kerettel is próbáltunk mindent megtenni egy jó eredmény eléréséhez. Nagyon sajnálom, hogy a vezetésünk után fordítottak a vendégek és a találkozó hajrájában nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (37 db kép)
MEGOSZTÁS