A Kiskőrösi LC utánpótlás csapatai közül az U15-ös lány gárda a korosztályos vármegyei bajnokságban szerepel. Az együttes jó teljesítményt nyújt a bajnokságban, hiszen az eddig lejátszott négy mérkőzéséből egy vereség mellett hármat megnyert.

-Hirdetés-

A kiskőrösi lányok a bajnokság 6. fordulójában hazai környezetben léptek pályára október 21-én, amikor a Békésszentandrási HMSE együttesét fogadták és 3-1-re (1-1) nyertek: Kupsza – Csernik, Takács A., Galambos, Takács T., Lucza, Szabó N. Csere: Jónás, Jaksa, Vlcskó.

Nehezen indult a mérkőzés a kiskőrösiek számára, hiszen már a 4. percben megszerezték a vezetést a vendégek (0-1). A találkozó elején sok hibával játszottak a hazaiak és a bekapott gól után idő kellett, hogy rendezzék a soraikat. A hazaiak a 22. percben Lucza Fanni révén egyenlítettek (1-1), de a vezetést nem tudták még megszerezni. A csapat játéka a második félidőben feljavult, pontosabbak voltak a passzok és több szép támadást is vezettek a lányok. A kiskőrösiek a 46. percben Csernik Zoé góljával átvették a vezetést (2-1), majd a 66. percben Galambos Anna találatával 3-1-re megnyerték az összecsapást. A második félidőben a helyzetek alapján akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna a hazaiak.

A kiskőrösi gárda ezzel az eredménnyel jelenleg a 11 csapatos bajnokság harmadik helyén áll 9 ponttal.

Makó Zsolt – Kiskőrösi LC edzője:

-Arra készültünk, hogy nem lesz könnyű találkozónk, de az első 20 percben ezt magunknak tettük azzá. A találkozó első részében sok hibával játszottunk és ennek volt betudható, hogy az ellenfelünk vezetést szerzett. A felejthető első félidő után a második játékrészben már jól játszottunk és nagyon örülök, hogy vesztett helyzetből fordítva sikerült megnyernünk a találkozót.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (19 db kép)
MEGOSZTÁS