Az Omega együttes kiváló gitárosa, Szekeres Tamás adott elő október 22-én a kiskőrösi evangélikus templomban egy nagysikerű koncertet. A „Benned szól a dal, 25 év az Omegában” elnevezésű koncert során a legismertebb Omega dalokat lehetett hallani.

Az eseményen a megjelent érdeklődőket Arató Lóránd evangélikus igazgatólelkész köszöntötte. A zeneakadémiát végzett Szekeres Tamás 25 évig játszott a legendás Omega zenekarban.

Szekeres Tamás
-Hirdetés-

A előadóról tudni kell, hogy klasszikus- és elektromos gitárművész, tanár, Szendrey-Karper László professzor utolsó tanítványaként diplomázott 1990-ben a Liszt Ferenc Zeneakadémián, mint klasszikus gitárművész és tanár. Hamar a korszak meghatározó alakjává vált, miközben több kontinensen számtalan nemzetközi és hazai sztárral játszott együtt. 1994 óta a legendás OMEGA zenekar tiszteletbeli tagjaként meghatározó szerepet töltött be az együttes életében, mint gitáros – zeneszerző.

Az önálló kiskőrösi koncertjén az Omega zenekar elmúlt 25 évének állított emléket. A koncert során a gitár, a dob és az ütőhangszerek adták az alapokat. A legendás dalokat a helyi Gospel Sasok Énekegyüttes énekelte Lupták György vezetésével.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (60 db kép)
MEGOSZTÁS