2023. október 21-én a megújult New Beatangrock Band második alkalommal állt színpadra új dalokkal és hihetetlen energiával az izsáki ZÖREY klubban.

 

-Hirdetés-

A korábbi és a megújult Beatangok is alapvetően a Skorpió, Edda, Bikini, P.Box, P.Mobil, Hobo Blues Band, Karthago, Tankcsapda és a Pokolgép együttesek, mint a magyar rockzene színes palettája fontos képviselőinek, valamint a Guns N’ Roses, AC/DC, Stevie Ray Vaughan, Deep Purple, és Judas Priest együttesek legjobb zenéiből válogatva állítják össze koncertjeik programját.

Bár stílusukban és hangzásvilágukban ezek az együttesek különböznek, ugyanakkor közös bennük a hűség a rockzene tradícióihoz, az erőteljes gitárzene és a karakteres énekstílus. Az élő koncertek kiemelkedő szerepet játszanak az együttes életében, ahol az energia és az interakció a közönséggel fontos része a fellépéseiknek.

New Beatangrock Band
New Beatangrock Band: Balázs Róbert – gitár; Frankó Zoltán – dob; Basa László – ének; Pap Tibor – basszus gitár; Machács Gábor – billentyűk

A New Beatangrock Band is – kihasználva a ZÖREY klub intimebb atmoszféráját – az ismert rockslágerekkel rögtön megteremtette az élő koncertekre jellemző egymásra ható hangulatot. A bemutatott új számok nemcsak a zenekar szélesedő repertoárját mutatják be, hanem egyben a minőségi fejlődést is, amit az először itt bemutatott két Stevie Ray Vaughan számról felvett YouTube videóban is kibontakozik.

A kecskeméti gitáros Pulius Tibor, a valamikori kecskeméti beat zenészekről készített Beat-lexikon interjú sorozatának egyik alanya, a New Beatangrock Band dobosa és vezetője, Frankó Zoltán volt. A másfél órás interjú Zoli zenei karrierjének titkaiba enged bepillantást…

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS