Lassan a végéhez közeledik a II. ütemterv kivitelezése, a Kecel FC által TAO pályázatban elnyert beruházás során a város sporttelepén. A munkálatok egy újabb fázisában állt össze ismét az a csapat, amely már többször bizonyította, hogy lehet rájuk számítani, ha a város fejlődése érdekében kell tenni valamit.

-Hirdetés-

A munkálatokról Verba József elmondta, hogy most a sporttelepnél az új kerítés és a műfüves pálya közötti terület feltöltése és tereprendezése volt soron. A helyi vállalkozó Lehőcz József felajánlásának köszönhetően került fel a szállító járműre mintegy 200 m3-nyi termőföld és jutott el sporttelepre.

A szállító csapat tagjai szintén saját költségükre végezték el a munkát: Kecskés Ferenc, Kecskés László, Doszpod Ferenc, Gíbert Gábor, Horváth István, Bányászi Gábor (Lajkó József, Herczeg István, Gíbert Miklós, Orcsik Norbert pedig igazoltan maradtak távol). A munkaakcióban még Császár Ferenc és Verba József vettek részt. A területrendezési munkálatok végén Haszilló Ferenc polgármester is megtekintette a helyszínt és elégedetten nyugtázta az elvégzett feladatokat, valamint egyeztetett a csapattal a következő projektekről.

A fárasztó nap után már csak a finom babgulyás elfogyasztása maradt hátra, melyet Prucser Jenci bácsi séf főzött a helyszínen, természetesen a rétes sem maradhatott ki a menüből.

A lelkes lokálpatrióták biztosították a város és a Kecel FC vezetőit, hogy rájuk mindig lehet számítani és türelmetlenül várják a következő alkalmat, amikor a település fejlődését szolgálhatják munkájukkal!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS