Nagy érdeklődés mellett tartottak jótékonysági koncertet október 28-án este a kiskőrösi katolikus templomban. Az eseményre a belépés díjtalan volt, azonban a Kiskőrösi Mentő Alapítvány javára adományokat gyűjtöttek.

-Hirdetés-

A megjelenteket Kiss Tamás köszöntötte, aki megköszönte isten áldását és segítségét, hogy a nehéz pillanatokban mellette állt és így most itt lehet a zenei esten. A rendezvénynek helyet adó katolikus egyházközösség részéról Tóth Tibor atya köszöntötte a fellépőket és a megjelenteket, aki kiemelte, hogy a nemes célok és a közösségi összefogás tekintetében a mai naphoz hasonlóan mindig mellé áll egy ügynek a felekezet.

Az est narrátori feladatait Mucsi Anita látta el, aki köszöntötte a koncerten közreműködő három énekest, Breznyán Kingát, Koczkás Mirjamot és ifj. Gmoser Istvánt. A koncert zenei háttérét a kiskőrösi KEVI Fúvószenekara biztosította Gmoser István vezetésével.

Az eset során a fúvószenekar és az említett énekesek előadásában olyan művek hangzottak el, mint a Paradicsom meghódítása (Vangelis), a Most múlik pontosan, a Ballada a hazámról, Chiquitita (ABBA), a Hulló falevelek, a Trónok harca című filmsorozat betétdala, a Honfoglalás (Demjén Ferenc), Máté Péter dalok és az Ez az otthonunk című zeneszám.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (72 db kép)
MEGOSZTÁS