A Kiskőrösi LC utánpótlás csapatai közül az U19-es gárda a vármegyei U19-es bajnokság közép csoportjában szerepel. Az együttes ebben a 11 csapatos küzdelemsorozatban olyan gárdák ellen lép pályára, mint a Főnix SE Foktő, a Soltvadkerti TE Soltút, a Kiskunhalasi Szilády RFC, a Méhecskék SE Kalocsa, a Solti FC, az Izsáki SSE, az Akasztói Focisuli SE, a Kecel FC, a Harta SE és a Fajsz SE.

-Hirdetés-

A kiskőrösi fiatalok kiválóan szerepelnek a bajnokságban, hiszen az eddig lejátszott hét mérkőzésükön hat győzelmet arattak és mindössze Soltvadkerten volt pontvesztésük, ahol 1-1-es döntetlent játszottak. A kiskőrösi együttes a küzdelemsorozat 8. fordulójában október 28-án hazai környezetben lépett pályára, amikor a Főnix SE Foktő gárdáját fogadták és 3-0-ra (1-0) nyertek: Brada – Solymosi, Simon, Kusztos, Pecznyik (Rohoska), Györgye, Szlovák, Andrási (Piller), Csík, Horváth G., Kolozsi (Gémesi).

A találkozó két élcsapat rangadója volt, hiszen a kiskőrösiek a mérkőzés előtt vezették a tabellát és a vendégek a második helyen álltak. A mérkőzés nagy küzdelmet hozott, mely során mindkét oldalon voltak gólhelyzetek. A kiskőrösiek már a 3. percben megszerezték a vezetést Simon Kornél góljával és szervezetten védekeztek. A második félidőben Simon Kornél még két újabb gólt szerzett, így klasszikus mesterhármast elérve segítette hozzá a kiskőrösieket a 3-0-ás győzelemhez. A mezőnyben és a kapu előtt pontosabban játszó kiskőrösiek megérdemelt győzelmet arattak. Ezzel szép sikerrel a kiskőrösi együttes 19 ponttal vezeti a tabellát a második helyezett 15 pontos Főnix SE Foktő előtt.

Pecznyik Gábor – Kiskőrösi LC játékosa (U19):
A felkészülésünk a mérkőzésre nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, de a küzdeni akarás és a tudás is megvolt ma a csapatban ahhoz, hogy egy ilyen rangadót megnyerjünk. Jól kezdtük a mérkőzést, a vezetést is megszereztük és a második gólunkkal el is döntöttük a találkozót. A jobb játékhoz többet kellene edzenünk, de jól vettük a mai akadályt és nagyon fontos győzelmet arattunk. Bízom abban, hogy a továbbiakban is az őszi fordulók hátralévő részében nyerni tudjuk a mérkőzéseinket. Úgy gondolom, ha a maihoz hasonló hozzáállásunk lesz a továbbiakban is, akkor a bajnoki címért lehetünk versenyben.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS