A Kiskőrösi LC utánpótlás labdarúgó csapatai közül az U15-ös gárda a vármegyei korosztályos bajnokságban szerepel. Az együttes a 10. csapatos bajnokság 8. fordulójában hazai környezetben lépett pályára november 3-án, amikor a Bugac KSE együttesét fogadták.

-Hirdetés-

A kiskőrösi lányok a küzdelmes mérkőzésen 2-0 (0-2) arányú vereséget szenvedtek a bugaciaktól: Kupsza – Csernik, Takács A., Galambos, Takács T., Lucza, Szabó N. Csere: Lajkó, Jónás, Jaksa, Vlcskó. A mérkőzést szakadó esőben játszották, így az együtteseknek a mély talajú pályával és a kellemetlen időjárási körülményekkel is meg kellett küzdeniük. Az első félidőben két nagy védelmi hibából kaptak gólokat a kiskőrösi lányok, ami el is döntötte a mérkőzést.

A bugaciaknak a két szerzett góljukon kívül nem volt igazán kapura veszélyes helyzete sem, miközben a kiskőrösiek több ziccert is elrontottak. A hazai lányok hiába játszottak fölényben, a kapu előtt, a befejezéseknél pontatlanok voltak és zsinórban szerzett három győzelem után szenvedtek vereséget. Vereségük ellenére a kiskőrösi lányok a harmadik helyen állnak a tabellán 12 ponttal és az őszi szezonban még játszanak a kerekegyháziakkal, az izsákiakkal és a kiskunfélegyháziakkal.

Makó Zsolt
Makó Zsolt – Kiskőrösi LC edzője:

-A lányoknak a mérkőzés előtt elmondtam, hogy amennyiben szeretnénk a bajnoki címért versenyben lenni, úgy a mai találkozót meg kell nyernünk. A bugaciak ebben a szezonban hullámzó teljesítményt nyújtanak, hiszen voltak győzelmeik és vereségeket is elszenvedtek, de ennek ellenére szoros mérkőzésre számítottam. Bíztam abban, hogy a lányok majd megfelelően beleállnak a mérkőzésbe és győztesen jöhetünk le a pályáról, de sajnos nem így alakultak a dolgok. A mai találkozón is sajnos visszaköszönt az a probléma, hogy az ellenfelünknek egy félidőnyi előnyt adunk és ebben az időszakban sajnos két gólt is kaptunk. Azt is el kell mondanom, hogy az ellenfelünknek két kaput eltaláló lövése volt és abból szerezték a góljaikat. A második félidőben feljavult a játékunk, többet birtokoltuk a labdát, volt 5-6 százszázalékos ziccerünk is, a helyzetek alapján meg is fordíthattuk volna a mérkőzést, azonban a lehetőségeinkkel nem tudtunk élni. A pályára, az idősjárási körülményekre nem szeretnék semmit fogni, mert az ellenfelünknek is meg kellett ezzel küzdenie ugyanúgy, mint nekünk. Úgy gondolom, hogy a bugaciak ma nagy akarással játszottak és az éles helyzetekben szerencséjük is volt. Van még az őszi szezonban három mérkőzésünk, amelyeken nyerni szeretnénk, hogy versenyben maradjunk a dobogós helyekért vívott harcban.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS