A Kiskőrösi NKSZSE utánpótlás csapatai közül az U17-es gárda kiváló teljesítményt nyújt eddig a korosztályos országos bajnokság küzdelmeiben. Az együttes az LU17-III. osztályú bajnokság G csoportjában eddig minden mérkőzését megnyerte és százszázalékos teljesítménnyel vezetik a tabellát.

A kiskőrösi lányok legutóbb hazai környezetben léptek pályára november 11-én, amikor a Dél-Vidék KSE Csávoly gárdáját győzték le 46-23-ra (24-10): Madácsi (k), Csatlós A. (k), Torgyik L. (k), Brada, Csatlós K. 2, Csenki 15, Döme 4, Faragó D., Faragó G. 1, Ilia 6, Kálmán 9, Peckmann 2, Soproni 5, Szikszai 2.

-Hirdetés-

A kiskőrösi lányok a harmadik helyen álló csávolyiakat fogadva rangadóra készültek.

Már a mérkőzés elejétől kezdve a hazai együttes játszott lendületesebben és védekezésben, valamint támadásban is felülmúlták ellenfelüket. A találkozó már az első félidőben eldőlt, ami után csak a két csapat közötti különbség volt kérdéses. A kiskőrösi lányok végig vezetve arattak ilyen nagy arányban is megérdemelt, magabiztos győzelmet és 7 mérkőzésen szerzett 14 ponttal magasan kiemelkedve a mezőnyből vezetik a tabellát hibátlan mérleggel.

Fenyvesi Éva – Kiskőrösi NKSZSE edzője (U17):

-A találkozóra heti három edzéssel készültünk a megszokott menetrendünk szerint. A lányoktól a találkozó előtt azt kértem, hogy keményen védekezzünk és gyorsan járassuk a labdát, gyors támadásokat vezessünk. Az ellenfelünket nem ismertük, próbáltuk játszani a saját játékunkat és az első félidőben 14-7-es vezetésünknél éreztem azt, hogy ez a mérkőzés meg lesz. Ma a kapusaink jobban teljesítettek, mint a korábbi mérkőzéseinken és a jó védekezésünk is szerepet játszott abban, hogy ilyen nagy gólarányú győzelmet arattunk.
Az őszi szezonban még egy mérkőzésünk van hátra, amikor Bácsalmásra látogatunk, ahol szeretnénk nyerni, hogy százszázalékos teljesítménnyel tudjuk majd zárni a bajnokság első felét. Az őszi szezont már biztosan az első helyen zárjuk és úgy gondolom, hogy minden esélyünk megvan a bajnoki cím megszerzésére.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS