A soltvadkertiek nem bírtak a tiszakécskeiekkel, gól nélküli döntetlen lett a mérkőzés

A vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában a Soltvadkerti TE Soltút csapata hazai környezetben lépett pályára. A soltvadkerti együttes a november 12-én lejátszott találkozó alkalmával a Tiszakécskei LC II. csapatát látta vendégül.

A soltvadkerti gárda nem bírt ezen a napon a tiszakécskeiekkel, és a találkozó 0-0-ás döntetlennel zárult: Eifert – Brindza, Veszeli, Gráczer, Hauk (Gémesi/Kelemen), Supka (Tóth Á.), Farkas B., Plichta, Áman, Vida (Hegedűs), Tóth P. (Angeli).

-Hirdetés-

A találkozó első helyzete a 2. percben alakult ki, amikor a soltvadkerti Vida Kristóf lövése veszélyeztette a vendég kaput. A 10. percben a hazaiak előtt adódott újabb helyzet, de a Brindza Tamás beadása után gólt szerző Farkas Béla találatát les miatt érvénytelenítette a játékvezető. A 15. percben közel álltak a soltvadkertiek a vezetés megszerzéséhez, amikor Tóth Péter nagy erővel a kapu felső lécét találta el, de arról a labda kifelé pattant. Újabb hazai helyzet volt a 23. percben, ekkor Hauk Martin lövése után kerülte el kevéssel a tiszakécskei kaput a labda. Az első veszélyes helyzete a vendégeknek a 26. percben Klemenc Márk lövése után.

A 31. percben a soltvadkertiek előtt adódott újabb lehetőség, amikor Farkas Béla futotta le a védőket a jobb oldalon és lövése után a jobb oldali kapufáról pattant ki a labda. A 39. percben ismét a hazaiak álltak közel a vezetéshez, azonban Gráczer Máté helyzeténél a kapufa ismét megmentette a tiszakécskeieket a góltól. A mozgalmas első félidő után iramában és eseményekben is kevesebb izgalmat hozó második félidő következett. A tiszakécskeiek próbáltak szervezetten védekezni, miközben a támadásaik nem sok veszélyt jelentettek a hazai kapura. A soltvadkertiek az 59. percben eldönthették volna a találkozót, de a kapusra vezetve a labdát Hauk Martin a jobb oldali kapufát találta el. A sok hazai kihagyott helyzet majdnem megbosszulta magát, amikor a 69. percben kapu előtti kavarodás után lőtt közelről gólt a tiszakécskei Káli Tibor, azonban lesállás miatt a játékvezető nem adta meg a találatot.

A mérkőzést a soltvadkertiek a helyzetek alapján több góllal is megnyerhették volna, de ezen a napon nem éltek a lehetőségeikkel, így meg kellet elégedniük a döntetlennel.

Molnár László
Molnár László – Soltvadkerti TE Soltút edzője:

-Az előző héten Kiskőrösön szenvedtünk vereséget szomszédvári rangadón, ami után úgy gondolom, hogy jól sikerült felkészülnünk a mai találkozóra. Szerintem az első félidőben egy kimondottan jó mérkőzést játszottunk egy jól felkészült ellenféllel szemben. Az első játékrészben annyi helyzetünk volt, hogy több alkalommal is megnyerhettük volna a mérkőzést. El kell mondanom, hogy többen lázas betegek voltak a héten a csapatból és sérüléssel is bajlódtak néhányan, így nem volt könnyű összeállnunk, de a fiúk megfelelő mentalitással, jól álltak bele a mérkőzésbe. A csapat teljesítményével ma meg voltam elégedve, sok gólhelyzetünk volt, de sajnos nem tudtunk a kapuba találni. Az őszi utolsó találkozónkat majd Kalocsán játsszuk, ahol egy erős ellenféllel szemben szeretnénk jó eredményt elérni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS