Fejes György, Kecel Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke 2023. november 8-án örökre megpihent – adta hírül a bacs.katasztrofavedelem.hu

Fejes György 1977 óta volt az egyesület tagja. Édesapja révén már gyermekkorában közelebbi kapcsolatba került a tűzoltóhivatással. Tíz éves korától rendszeresen járt a keceli tűzoltókkal a járási, megyei versenyekre. Később, mint felkészítő rajparancsnok vett részt a szakmai versenyeken. Felnőtt korában hivatásának élve tűzoltó alapképzésben vett részt, és mint önkéntes tűzoltó vett részt a helyi önkéntes és önkormányzati tűzoltóság munkájában. 2015 augusztusától 2023. november 8-ig Kecel Városi Tűzoltó Egyesület elnökeként, valamint 2015 évtől 2021 évig Kecel Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság elnökeként tevékenykedett annak érdekében, hogy szakmailag és műszakilag is megfelelő hátteret biztosítson a tűzoltó egyesület és az önkormányzati tűzoltóság számára egyaránt. Elmúlt 46 év önkéntes szolgálata során részt vett a tűzoltó laktanya felújításában, szakfelszerelések beszerzésében, és az önkéntes tűzoltók szakmai felkészítésben, ifjú tűzoltók szakmai versenyekre való felkészítésében. Önkéntes tagságán túlmenően, vállalkozóként felajánlásokkal, támogatásokkal segítette a tűzoltóság szakmai tevékenységének végrehajtását, rendezvényeink lebonyolítását. Kecel Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagsága, a Kecel Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság alkalmazottai gyászolják bajtársukat, osztoznak a család fájdalmában.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

„Úgy mentél el, mint a madár,
elköszönni már nem tudtál.
Tiéd a csend és a nyugalom, 
miénk a könny és a fájdalom.”

 

Fejes György temetése 2023. november 18. napján 11:00 órakor lesz Kecelen, a Római Katolikus temetőben. 

Forrás: bacs.katasztrofavedelem.hu 
Fotó: https://alfoldiregiomagazin.hu 

MEGOSZTÁS
Írta: vira