A Kiskőrösi Óvodák Szücsi Óvodája nyitotta meg az idei kiskőrösi báli szezont a szülők nevelők báljával. Az esemény november 18-án a Wattay Kollégium melletti diákkonyhában került megrendezésre. 

-Hirdetés-

A bál témája a Hófehérke és a hét törpe című ismert gyermekmese volt. Ehhez igazodott a színes dekoráció, amelyet szülők és pedagógusok hosszas munkával alkottak meg. 18 órától érkeztek a vendégek, az eseményre közel 100 jegyet adtak el, illetve számos támogatói jegy is elkelt. A vendégsereget Tamás Szilvia óvodavezető, valamint Bozó-Kutyifa Eszter óvodavezető-helyettes köszöntötte.

Bozó-Kutyifa Eszter óvodavezető-helyettes, Tamás Szilvia óvodavezető (b-j)

A vacsorát az Eatrend Kft. szolgáltatta, amely bőséges sültes tál volt, valamint batyus alapon különféle finomságok és italok. 21 órakor a szülők és pedagógusok mókás műsorral szórakoztatták a vendégeket, amelyben a Hófehérke és a hét törpe alternatív “szücsis” verzióját adták elő, ahol szem nem maradt szárazon.

Mókás műsorral nevettették meg a vendégsereget a szülők és pedagógusok

Ezután kezdetét vette a hajnalig tartó mulatozás, ahol a jó hangulatért Fenyvesi László felelt. Lehetőség volt tombolajegyek vásárlására is, melyeknek hála éjfélkor több, mint 400 értékes tombolatárgy talált gazdára, valamint különböző fődíjak is, amelyek értékesebb felajánlások, nagy értékű utalványok voltak, illetve tárgynyeremények.

Köszönet a nagyszámú felajánlásért, valamint a támogatóknak is! A bál bevételét a Szücsi Óvoda Szülői Közössége és Munkaközössége (SZMK) által javasolt célra kerül majd felhasználásra.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (60 db kép)
MEGOSZTÁS
Avatar photo
Írta: Tóth Reni