A kiskőrösi Küzdősportok Házában november 18-án Brazil Jiu Jitsu Gyakorló Gyermekversenyt rendeztek, amelyre a helyi indulókon kívül érkeztek Dunaújvárosból és Pásztóról is. Összesen mintegy 40 induló küzdött meg egymással a különböző súly-és korcsoportokban.

-Hirdetés-

Az esemény főszervezője Ujvári Máté a Kiskőrösi Judo Egyesület Brazil Jiu Jitsu edzője elmondta, hogy a küzdelmekre a 6-16 éves korosztályt várták, akik számára szerettek volna verseny helyzetben gyakorlás jelleggel lehetőséget biztosítani a küzdelmekre. A hazai színeket Szabó Zoltán és Ujvári Máté edző tanítványai képviselték. A Brazil Jiu Jitsu a judohoz nagyon hasonló, de itt a fő cél, hogy az ellenfelet feladásra kényszerítsék fojtással, karfeszítéssel, lábfeszítéssel vagy bármi más módon.

A verseny három küzdőtéren fojt, 3-4 fős csoportokban az indulók tudásának, súly- és korcsoportjának megfelelően, mely végén minden részvevő csokoládét a kapott, a legjobbak pedig érem és oklevél díjazásban részsültek.

Az edző kiemelte a szülők támogatását, akik segítségével a résztvevők gyümölcsöt, mézes kenyeret és frissítő italokat kaptak.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (63 db kép)
MEGOSZTÁS