A Kiskőrösi NKSZSE utánpótlás csapata közül az U11-es lány csapat az Országos Gyermekbajnokságban szerepel. A fiatalok a Bács megyei csapatok mellett Csongrád-Csanád megyei csapatok ellen lépnek pályára.

-Hirdetés-

Több fordulót rendeztek a szezon során mindig más helyszínen, amelyek alkalmával 2×15 perces játékidővel a csapatok két mérkőzést játszottak. A bajnokságban a rendszeres versenyeztetés a cél, nem vezetik az eredményeket, nincsenek helyezettek és díjazottak. A Kiskőrösi NKSZSE U11-es gárdája olyan ellenfelekkel mérkőzik meg, mint a kalocsai Gézengúz UKC, a Kézilabda Szeged SE, a Bócsai BLSE, a PC Trade Szegedi Női Kézilabda Egyesület, az MKC-Apátfalva, a Hódmezővásárhelyi LKC, a Deszki SC, a Kecskeméti Sportiskola, a D-V KSE Csávoly, az FKSE Algyő, a szegedi Tisza Volán SC.

A küzdelemsorozat első fordulójának egyik helyszíne volt november 18-án a kiskőrösi sportcsarnok, amely alkalmával a hazai lányok két mérkőzést játszottak le. A fiatalok a Kecskeméti Sportiskola gárdájával játszották le első mérkőzésüket, majd a szegedi Tisza Volán SC-vel mérkőztek meg.

A csapat edzője Czérna Bianka elmondta, hogy az U11-es csapatnál 17 fős kerettel tud dolgozni és a mostani tornára 14 játékost neveztek. Kiemelte, hogy a fiatalok szorgalmasan járnak az edzésekre, de a két mérkőzésen látottak alapján még van védekezésben és támadásban is mit tanulniuk. A bajnokságról megemlítette, hogy a sok csapat miatt az egyes fordulók alkalmával két helyszínen is folynak küzdelmek, így most a kiskőrösi mellett Kalocsán játszottak még mérkőzéseket az első játéknapon. A kiskőrösi forduló során a deszkiek távollétében a Kecskeméti Sportiskola két csapattal indult és pályára lépett még a hazai gárdán kívül az algyői, a csávolyi és a szegedi Tisza Volán SC gárdája.

A Kiskőrösi NKSZSE U11-es csapatának játékosai, akik a hazai rendezésű fordulóban pályára léptek: Horváth Zselyke (k), Janács Szofi (k), Agócs Letti, Brada Barbara, Csanády Gréta, Dedák Manna, Farkas Lilla, Füleki Panni, Jancsovics Lujza, Kálmán Sára, Markó Petra, Németh Kitti, Pszota Luca, Veszelszki Rebeka.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS