A Kiskőrösi KSK utánpótlás csapatai közül az U18-as gárda az országos korosztályos bajnokság FU18 III. osztályának D csoportjában szerepel. Az együttes jó teljesítményt nyújt a 8 csapatos bajnokságban, ahol a fiatalok az eddig lejátszott 9 mérkőzésükből 8 alkalommal nyertek és mindössze a tabellát vezető kalocsai Gézengúz UKC gárdájától kaptak ki idegenben.

-Hirdetés-

Az együttes legutóbb november 19-én hazai környezetben lépett pályára a küzdelemsorozat 9. fordulójában. A kiskőrösi fiatalok a Tungsram SE együttesét fogadták, akik ellen 38-28-ra (20-14) nyertek: Kovács I. (k), Fülöp (k), Vári, Megyeri 4, Grausza 3, Czeglédi, Harangozó A. 10, Fábián 9, Dicsa 9, Döme 3.

A Czinkóczki Tibor edző vezette kiskőrösi együttes már a találkozó elejétől kezdve lendületesen kézilabdázott és 3-0-ra vezettek néhány perc alatt. A támadásban és védekezésbe is jó teljesítményt nyújtó hazaiak a 15. percben 11-2-re vezettek, ami döntően befolyásolta a mérkőzés alakulását. A kiskőrösiek a megnyugtató előnyt végig tartani tudták és a 10 gólos győzelmük is megérdemeltnek mondható.

Fülöp Félix – Kiskőrösi KSK játékosa:

-A bajnoki mérkőzésekre heti két edzéssel készülünk, amelyeken jó létszámban veszünk részt és ennek a munkának az eredménye a mérkőzéseken is meglátszik. A mai ellenfelünkkel már egyszer játszottunk, de ma jobban kijött a két csapat közti különbség. Ma fejben jobban ott voltunk a mérkőzésen, mint az ellenfelünk és a helyzeteinket is jobb arányban értékesítettük. A bajnokságban jelenleg a második helyen állunk, egy vereségünk volt mindössze a kalocsaiak ellen, akiket a következő fordulóban hazai környezetben fogadunk és szeretnénk visszavágni nekik.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS