Az országos korosztályos bajnokság FU18 III. osztályának D csoportjában szerepel a Kiskőrösi KSK utánpótlás csapatai közül az U18-as gárda. A kiskőrösi fiatalok élcsapatok rangadójára készültek november 25-én, amikor a tabellát százszázalékos teljesítménnyel vezető kalocsai Gézengúz UKC együttesét fogadták hazai környezetben.

 

-Hirdetés-

Az előzményekről fontos megemlíteni, hogy a kiskőrösiek egyetlen vereséget szenvedtek korábban csak az őszi szezonban Kalocsán, de az összes többi mérkőzésüket megnyerték. Ilyen előjelek után a hazai fiatalok arra készültek, hogy visszavágnak ellenfelüknek most, az idegenben elszenvedett vereségért.

A kiskőrösi fiatalok a 10. fordulóban lejátszott mérkőzésen 30-28-ra (14-15) nyertek a kalocsai Gézengúz UKC ellen: Kovács I. (k), Fülöp (k), Szabó A. (k), Vári, Megyeri 4, Gombár, Grausza, Czeglédi, Harangozó A. 12, Fábián 3, Dicsa 7, Döme 4.

A találkozó végig nagy küzdelmet hozott, melyen nagyrészt a kalocsaiak vezettek néhány találattal. A szoros első félidő után nagy taktikai csata folyt a második játékrészben is. A szünet után több alkalommal is vezettek a vendégek három góllal, de a kiskőrösiek mindig visszajöttek a mérkőzésbe. A hazaiak a végjátékban 27-28-as állásnál jól használtak ki egy emberelőnyös lehetőséget és megfordították a találkozót. A 30-28-as kiskőrösi győzelem azt jelenti, hogy 18 ponttal utolérték a kalocsaiakat a tabella élén, akik első vereségüket szenvedték el ebben a szezonban.

Harangozó Andor – Kiskőrösi KSK játékosa:

-Egész héten nagyon készültünk erre a mérkőzésre, hogy a kalocsai vereségünkért visszavágjunk. Az edzőnk Czinkóczki Tibor azt kérte, hogy lassítsuk a játékot, ne menjünk bele nagy rohanásba, osszuk be az erőnket és ameddig lehet tegyük nyílttá a mérkőzést. A végén sokat számított, hogy még szoros volt az állás, amikor emberelőnybe kerültünk és ezt nagyon jól használtuk ki. A kiváló csapatmunkának köszönhetően sikerült nyernünk. Ezek után szeretnék folytatni a jó sorozatunkat és versenyben akarunk maradni a bajnoki címért.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)
MEGOSZTÁS