A vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokság közép csoportjában november 25-én egy 9. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoltak. Az említett napon a Tabdi KSE gárdája a Kiskőrösi LC II. csapatát látta vendégül. A találkozóra a Tabdi együttese 10 játékossal tudott kiállni, melyen a kiskőrösiek nyolcgólos győzelmet arattak.

Tabdi KSE-Kiskőrösi LC II. 0-8 (0-4)
A Tabdi KSE csapata
-Hirdetés-

Tabdi KSE: Csővári – Fábián S., Kakulya, Fenyős, Szabó N., Tóth E., Sárdi, Hati, Damásdi, Tokai.

A Kiskőrösi LC II. csapata

Kiskőrösi LC II.: Brada – Lengyel, Pecznyik (Rimár), Sinkó (Andrási), Gyurián, Breznyán, Dicsa, Kriskó (Györgye), Rácz, Szabó D., Lengvári (Szentgyörgyi).

A találkozó előtt a Tabdi KSE részéről Fábián Sándor egy serleg átadásával köszönte meg a most kiskőrösi színekben szereplő Szentgyörgyi Krisztián munkáját a csapatuknál, aki 2014-től az idei nyárig volt a klub játékosa és edzője. A mérkőzésre a sok távolmaradó miatt a Tabdi KSE gárdája 10 játékossal tudott kiállni, így nem a legjobb előjelekkel várhatták az összecsapást.

A kiskőrösi együttes már az első percektől kezdve nagy mezőnyfölényben játszott, a Tabdi csapata pedig kevés alkalommal tudta átlépni támadásai során a felezővonalat is. A vendégek már az első játékrészben eldöntötték a találkozót és csak az volt a kérdés, hogy milyen arányban nyernek. A Tabdi csapata 10 emberrel sportszerűen küzdve játszotta végig a találkozót. A kiskőrösi gólokat Lengyel Dominik-2, Sinkó Dorián, Gyurián Gábor, Szabó Dávid-2 és Rimár Péter-2 szerezték.

Ezzel az eredménnyel az őszi szezon végén a Tabdi csapata 4 ponttal a 13., a kiskőrösi együttes pedig 25 ponttal a 6. helyen áll.
Sinkó Dorián (kék mezben)
Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC II. játékosa:

-Mindenkin érződött, hogy ez egy szezon utáni, korábbról elhalasztott mérkőzés pótlása. Ez egy olyan találkozó volt, amelyet kötelező lejátszani és mindenki túl akart rajta lenni. Mivel az ellenfelünk 10 játékossal állt ki a mérkőzésre, így már az első percektől kezdve nagy nyomás alá helyzetük a kapujukat és gyorsan szerettük volna eldönteni a találkozó sorsát. Az elképzelésünket sikerült megvalósítani, mert első félidőben többgólos előnyre tettünk szert. Gratulálok a Tabdi csapatának, hogy emberhátrányban is jól küzdöttek!

Kakulya István
Kakulya István – Tabdi KSE játékosa:

-Tudtuk, hogy a Kiskőrös egy jó csapat, mivel mi csak tízen tudtunk hazai pályán felállni ellenük, ez sok jót nem ígért. Kiadtuk magunkból, ami ma bennünk volt, de sajnos ez most csak erre volt elég. Bízunk a szebb jövőben, és biztos vagyok benne, hogy tavasszal jobb eredményeket fogunk elérni. Hajrá Tabdi!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (43 db kép)
MEGOSZTÁS