A Kiskőrösi NKSZSE női kézilabda utánpótlás csapatai közül az U12-es gárda az országos korosztályos bajnokság LU12-es küzdelemsorozatában szerepel. A kiskőrösi klub volt november 26-án a bajnokság harmadik fordulójának a rendezője.

A bajnokság során az egyes fordulók alkalmával a különböző helyszíneken, egy adott napon két mérkőzést játszanak a csapatok 2×20 perces játékidővel. A küzdelemsorozatban a végeredményeket számolják, de nem vezetik még a góllövőket, egyéb statisztikákat, a rendszeres versenyeztetés a kiemelt cél. A kiskőrösi U12-es lány csapat eddig hat mérkőzést játszott le, amelyből három győzelem mellett, egy döntetlent játszottak és két alkalommal vereséget szenvedtek. A kiskőrösi forduló alkalmával a lányok a Solti FC ellen 14-14-es (8-8) döntetlent értek el, a lajosmizsei KIKI csapatát pedig 16-4-re (5-1) legyőzték.

-Hirdetés-

A Kiskőrösi NKSZSE U12-es csapata: Polereczki Noémi (k), Varga Petra (k), Aradi Kata Zoé, Balázs Kitti, Hadnagy Linett, Harangozó Dóra, Harangozó Eszter, Hauk Mira, Kovács Mira Adina, Lakner Léna, Sipos Luca, Veszelszki Rebeka Éva, Volák Dorka, Túróczy Gréta.

Fenyvesi Éva – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

-Nem ismertük az ellenfeleinket, mert korábban még nem játszottunk ellenük. Azt tudtuk, hogy a soltiak fizikálisan és játéktudásban is jók, így kemény küzdelemben játszottunk velük döntetlent. A KIKI gárdája kicsit gyengébb játékerőt képviselt és végig vezetve arattunk magabiztos győzelmet. A lányok még tanulják a kézilabdázás elemeit, az elején vagyunk a közös munkának. A begyakorolt gyors játékból, sok futásból már láttam vissza dolgokat a mérkőzéseken, így elmondhatom, hogy jó úton haladunk. A mai jó eredmények elérésében szerepet játszott, hogy a lányok betartották a megbeszélteket és a két kapusunk is remekelt.
A csapat két hét múlva még egy kecskeméti fordulón lép pályára, ahol a bócsaiakkal és a kiskunmajsaiakkal mérkőzünk meg, akik ellen remélem továbbra is mutatják majd a lányok a fejlődő játékukat.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS