A Bács-Kiskun vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárságával és a Civil Központok országos hálózatával együttműködésben 2023-ban újra megszervezi és lebonyolítja az Adventi Civil Börzét. A Bács-Kiskun vármegyei Civil Központ ebben az évben ismét adománygyűjtést szervez, amely keretében idén magyar rászoruló családokat kíván támogatni, ahol mélyszegénységben élő gyermekek élnek, várják a Karácsonyt. A Civil Központ együttműködő partnere a Rászoruló Magyarokért Egyesület segít a rászoruló családok kiválasztásában, a gyűjthető adományok szortírozásában, és az összegyűjtött adományok eljuttatásában.

-Hirdetés-

A Civil Központ 2023. november 27-től egészen 2023. december 20-ig gyűjti és fogadja a tárgyi adományokat, amelyeket a családok részére egyedileg csomagolt formában ad át még az ünnep előtt.

A Rászoruló Magyarokért Egyesület előzetes felmérése alapján tartós élelmiszerre és tisztítószerekre van leginkább szükség a családok számára, így tárgyi adományként ilyen jellegű adományokat vár a Civil Központ Kecskeméten és Kiskőrösön egyaránt.

Az adománygyűjtést kiegészíti a Civil Központ egy adventi vásáron való megjelenéssel együtt: 2023. december 15-17. között a Kiskőrösi Adventen, Kiskőrös Petőfi téren 17:00 – 20:00 óra között süteménnyel, sült kolbásszal, teával és forralt borral várja a tárgyi és pénzadományokat felajánlókat. A befolyt pénzösszeggel szintén a Rászoruló Magyarokért Egyesületen keresztül a rászoruló családokat támogatja a Civil Központ.

A tárgyi és pénzbeli adományokat a Civil Központ irodáiban lehet leadni munkaidőben, vagy előzetes egyeztetés alapján.

Civil Központ- Kiskőrös   

6200 Kiskőrös, Szarvas u. 2. 1. em. 5.ajtó (Inkubátor Ház)   

Telefonszám: 78/415-165

 

Civil Központ – Kecskemét       

6000 Kecskemét, Wesselényi u. 1/a. fsz 4. (Frangepán sétány, Bocskai udvar felől közelíthető meg.) 

Telefonszám: 70/281-1036 

Kiemelt kép: illusztráció 

MEGOSZTÁS
Írta: vira