Az elmúlt években többször írtunk már a kiskőrösi Pindurka Bababoltról. Legutóbb pont egy évvel ezelőtt, amikor játékbabát adományoztak a Kiskőrös Városért Alapítványnak. A 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, melyet Seres László és Turán Róbert 2018 óta üzemeltet, néhány év alatt országos népszerűségre tett szert. 2021 óta átvételi pontot is üzemeltetnek Kiskőrösön, lehetőséget kínálva a helybelieknek arra, hogy személyesen, szállítási költség nélkül átvehessék csomagjaikat. Így karácsony közeledtével kedvezményes kuponkóddal szeretnének kedveskedni azon ügyfeleiknek, akik a személyes átvétel mellett döntenek. Ez a kuponkód egész évben érvényes, 5% termék kedvezményre jogosít fel a https://pindurka.hu webáruházban leadott rendelésekre, mely 2024.12.31-ig használható fel minden termékükre, beleértve az akciósakat is az ajándékutalványon kívül (Kuponkód: KISKOROS24PIN5). 

„Aki december 18-án 11 óráig leadja rendelését online bababoltunkban, az még biztosan odaér karácsonyig, így az ajándék ott lehet a fa alatt” – jegyzi meg Seres László.
-Hirdetés-

Folyamatosan bővülő kínálatukban mára már több mint 60.000 aktív, minőségi és biztonságos termék közül választhatunk: a babaruháktól a játékokon át a bababiztonsági termékeken keresztül a babaápolási kiegészítőkig minden hasznos terméket megtalálunk, egy helyen.

„A weboldal nemrégiben design váltáson esett át, teljesen megújult, amin nagyon sokat dolgoztunk az idei évben. Termékpalettánk folyamatosan bővül. Az elmúlt két évben szinte duplájára nőtt, hiszen 98.500 termék érhető el kínálatukban, így már a hazai legnagyobbak között szerepelünk. Ehhez szükséges volt informatikai hátterünk fejlesztése is, de azt látjuk, hogy már egy felhasználóbarátabb, reszponzív, modern dizájn is jó eredményeket tud hozni. Ma már a gyors szállítás is elengedhetetlen a kiváló eredményekhez és ügyfélélményhez, ezt logisztikánk kiválóan kezeli le egész évben, illetve a vásárlóközpontú ügyfélszolgálatunk kap még sok dicséretet, ami hatalmas öröm számunkrahangsúlyozták a tulajdonosok.

Az elmúlt években több országos minőségi díjat és elismerést is nyertek, mindemellett Megbízható bolt minősítéssel is rendelkeznek. Vásárlóik visszajelzései mind nélkülözhetetlenek fejlődésük szempontjából, ezért idén is elindultak az immár 12. alkalommal megrendezésre kerülő Ország Boltja 2023. versenyen, ahol ezúttal a népszerűségi elismerésre is pályáznak a minőségi díj mellé. Ezért arra kérik hűséges és elégedett vásárlóikon kívül a kiskőrösi és környező településeken élő barátokat, ismerősöket, segítő szándékú kedves embereket, hogy idén is szavazzanak rájuk, mert nekünk csak néhány kattintás, nekik viszont hatalmas elismerés.

2022-ben minőségi díjat nyertek, idén azonban a népszerűségi lenne a cél
Szavazatodat 2024. január 16-án 9:30-ig adhatod le az alábbi linken (egy e-mail cím = egy szavazat) https://www.orszagboltja.hu/szavazas/24948.

Aki még nem szerezte be a karácsonyi ajándékokat, az itt most megteheti és cserébe még kedvezményt is kaphat.

Link a szavazáshoz: https://www.orszagboltja.hu/szavazas/24948

Látogass el webshopukba és csatlakozz a 27.000 főt számláló közösségükhöz, hogy értesülj új termékeikről, kedvezményeikről!

PINDURKA BABABOLT KFT.
6200 Kiskőrös, Csokonai Mihály utca 47.
06 20 384 4218
info@pindurka.hu

MEGOSZTÁS