A Kiskőrösi LC szervezésében a szabadtéri küzdelmek után december 17-én teremben került megrendezésre az U11-es korosztály részére a Bozsik Torna.
A kiskőrösi sportcsarnokban 11 labdarúgó egyesület csapatai léptek pályára.

-Hirdetés-

A Kiskőrösi LC technikai vezetője Sinkó Dorián elmondta, hogy három csoportban folytak a küzdelmek, melyek során két kiskőrösi együttes lépett pályára. A csoportokban szereplő négy gárda körmérkőzéses rendszerben lépett pályára, melyek során 15 perces mérkőzéseket játszottak egymás ellen.

A kiskőrösi csapat

Az utánpótlás csapatok a teremfocihoz igazodva a játéktéren a mérkőzéseken 4+1 fősek lehettek és 4-es méretű futsal labdát használtak. A 20×40 méteres játéktéren a 3×2 méteres kézilabda kapukra játszottak a csapatok. A nap során pályára lépett a Kiskőrösi LC, az Akasztói FSE, a Soltvadkerti TE, a Solti FC, a Miklósi GYSE, a Harta SE, a Bugac KSE, a Kerekegyházi SE, a Dunapataji KSE, a Szentmárton SE és az Izsáki SSE, és utánpótlás gárdája.

A soltvadkerti csapat

Ebben a korosztályban a kiskőrösiek U11-es csapatai Füleki Antal és Takáts Gábor edzők irányításával szerepeltek. Erről a kiskőrösi korosztályról tudni kell, hogy mintegy 30-an látogatják rendszeresen az edzéseket, amelyek a tél során a Bem iskola és a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolája tornacsarnokában kerülnek megtartásra.

Az akasztói csapat

Az idén ennek a korosztálynak már nem lesz több tornája, legközelebb majd januárban és februárban lesz hasonló Bozsik Torna a kiskőrösi sportcsarnokban a fiatalok részére.
A kiskőrösi U11-es Bozsik Torna végén minden pályára lépő játékos egy csokit vehetett át a szervezőktől és a legjobbak oklevél elismerésben részesültek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (44 db kép)
MEGOSZTÁS