Az idei évben a Kiskőrösi LC által szervezett Bozsik Tornáinak sorát az U9-es korosztályban a kiskőrösi sportcsarnokban megrendezett torna zárta. A december 16-án megtartott program során 11 egyesület csapatai mérték össze erejüket, köztük két kiskőrösi gárda szereplésével.

-Hirdetés-

Az utánpótlás labdarúgó tornáról Sinkó Dorián a Kiskőrösi LC technikai vezetője elmondta, hogy három csoportra osztották a résztvevőket, melyekben a négy csapat 15 perces találkozókat játszott körmérkőzéses rendszerben.

A kiskőrösi csapat

Az utánpótlás csapatok a teremfocihoz igazodva a játéktéren a mérkőzéseken 4+1 fősek lehettek és 4-es méretű futsal labdát használtak. A 20×40 méteres játéktéren a 3×2 méteres kézilabda kapukra játszottak a csapatok. A nap során pályára lépett a Kiskőrösi LC, az Akasztói FSE, a Soltvadkerti TE, a Solti FC, a Miklósi GYSE, a Harta SE, a Bugac KSE, a Kerekegyházi SE, a Dunapataji KSE, a Szentmárton SE és az Izsáki SSE, és utánpótlás gárdája.

Az akasztói csapat

Ebben a korosztályban a kiskőrösiek az U9-es csapattal Agócs Zoltán, az U8-as gárdánál pedig Lasztovicza Marcell edző vezetésével vettek részt, akik a tél során a Bem iskola tornacsarnokában tudnak gyakorolni.

A soltvadkerti csapat

Az idén ennek a korosztálynak már nem lesz több tornája, legközelebb januárban és februárban lesz hasonló Bozsik Torna a kiskőrösi sportcsarnokban a fiatalok részére.
A kiskőrösi U9-es Bozsik Torna végén minden pályára lépő játékos egy csokit vehetett át a szervezőktől, míg a legjobbak oklevél elismerésben részesültek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (56 db kép)
MEGOSZTÁS