Színes karácsonyi fényfűzérekkel kivilágított traktorok vonulnak fel Izsák utcáin december 16-án este.

A karácsonyi traktoros felvonulás egy új hagyomány kezdete lehet, amelyet négy helyi fiatal: Baracskai Dávid, Csizmadia Bence Zoltán, Bálint Anetta Bernadett és Mátyás András Mátyás álmodott és valósított meg.
-Hirdetés-

 

A programra közel 50 mezőgazdasági erőgép és egy karácsonyi hangulatot árasztó személyautó érkezett, hogy megörvendeztesse az izsáki lakosokat. A traktorok már délután kettő órától gyülekeztek a vasútállomás parkolójában, ahol az utolsó simításokat végezték el a díszítésen. A felvonulás 17 óra 30 perckor indult el, rendőri és polgárőri kísérettel. A traktorok nem csak a főutcán, hanem a kis utcákban is végighaladtak, hogy mindenki láthassa a fényes látványosságot.

Baracskai Dávid elárulta, hogy az ötlet abból született, hogy ő maga is szeret traktoros találkozókra járni, ezért gondolta, hogy Izsáknak is jót tenne egy ilyen vidám program.

„A felvonulás nagy sikert aratott a város lakossága körében, akik többsége lelkesen fogadta a kezdeményezést. Természetesen voltak, akik nem értettek egyet a programmal, de ez nem rontotta el a traktorosok kedvét. A szervezők nagyon elégedettek voltak a visszajelzésekkel, és ezúton is köszönetet mondanak mindenkinek, aki részt vett vagy segített a felvonulásban. Azt reméli, hogy ez a rendezvény hozzájárult Izsák város színvonalának emeléséhez, és hogy jövőre is megismételhetik ezt a karácsonyi csodát!” – mondta el nekünk Dávid.

A felvonulás célja az volt, hogy összehozza a traktoros közösséget, és megmutassa a városnak, hogy a traktor nem csak egy hasznos munkaeszköz, hanem egy szép és büszke jármű is, amelyet érdemes megcsodálni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS