A Kecel FC utánpótlás labdarúgó csapatai közül az U15-ös lány gárda a korosztályos vármegyei bajnokságban szerepel. Az együttes minden várakozást felülmúló módon szerepelt az U15-ös lány bajnokságban, amelyben az őszi szezont a harmadik helyen zárták.

A 10 csapatos küzdelemsorozatban olyan gárdákkal mérkőztek meg, mint a LUA Baja, Kiskőrösi LC, Bugac KSE, Kerekegyházi SE, Izsáki SSE, Arany Bácska (Jánoshalma), Békésszentandrási HMSE, Astra HFC Kiskunfélegyháza és a Csólyospálos. A keceli lányok a tabellát 24 ponttal vezető LUA Baja és a 21 pontos Kiskőrösi LC mögött állnak a fél szezon után a harmadik helyen 9 mérkőzésen szerzett 6 győzelemmel, 1 döntetlennel, 2 vereséggel, 35-26-os gólaránnyal, 19 ponttal.

A Kecel FC U15-ös lány csapata
-Hirdetés-

A szerzett gólokon 7 játékos osztozott: Kállai Eszter – 16 gól, Lajter Anita – 6, Kalo Barbara – 4, Andries Paula Alexandra – 2, Kollár Vanessza – 2, Haszilló Hanna – 1, Pálinkás Szandra – 1.

Varga István

A csapat szerepléséről Varga István edző elmondta, hogy összességében a lányok nagyon jó teljesítményt nyújtottak az ősszel és minden várakozást felülmúltak a szereplésükkel. A korábbi években a tabella alsó felében voltak, amihez képest most volt olyan, hogy több hétig az első helyen is álltak. Az utolsó őszi mérkőzésen sajnos Baján belefutottak egy 7-1-es vereségbe, de a tabellát vezető csapattól kaptak ki.

A csapat mintegy 20 fős kerete heti két alkalommal edz a mérkőzésekre. Most a téli szünetet követően január közepén kezdik majd el az edzéseket, és a bajnoki rajtig szeretnének teremtornákon szerepelni.

Az edző kiemelte Kállai Eszter és Lajter Anita teljesítményét, gólerős játékát, valamint a védelemben mindig lehetett számítani Kollár Vanessza kiegyensúlyozott, megbízható játékára. A jó őszi teljesítményre alapozva a keceli lányok szeretnének odaérni a harmadik helyre a bajnokság végére, amelyben a legnagyobb riválisuknak a bugaciakat tartják.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (5 db kép)
MEGOSZTÁS