Kétnapos újévi teremkupát rendeztek 2024. január 6-án és 7-én Izsákon, a Városi Sportcsarnokban. A tornára 10 csapat adta le a nevezését, de végül 9 együttes jelent meg a sporteseményen. A főszervezők Varga Tibor és Tóth József voltak, akik szerettek volna egy színvonalas tornát rendezni a téli időszakban.

Fontos szabály, hogy nem volt játékos megkötés, szinte bárki játszhatott a legmagasabb színtől a legalacsonyabb osztályig. Így minden együttes igazán sok igazolt játékosból állt, ami megadta a torna hangulatát, hiszen a végletekig izgalmas mérkőzések voltak.

Az EXTRA csapata lett a második
-Hirdetés-

A csapatokat két csoportba sorsolták. Az A csoport szombaton délelőtt, míg a B csoport szombaton délután játszotta le a mérkőzéseit. Ezek után alakult ki az alsó és felsőház mezőnye. A két csoport első két helyezettje és a legjobb harmadik jutott a felsőházba, míg a többiek az alsóházban folytatták vasárnap. A torna érdekessége volt, hogy nemcsak a felső hanem az alsóházban is hirdettek eredményt, és osztottak ki különdíjakat illetve serlegeket.

Az alsóház végeredménye:

  1. Spílerek
  2. XL Fuvar
  3. Szabadszállás
  4. Kecel

Különdíjasok:

Legjobb kapus: Nagy Tamás (XL Fuvar),
Gólkirály: Bem Zoltán (Szabadszállás)
Legjobb játékos: Vízteleki Szilárd (Spílerek)

Jó az X is lett a harmadik

A felsőház küzdelmei vasárnap délután zajlottak le. Izgalmas mérkőzésekben itt sem volt hiány. Úgy alakult, hogy az utolsó találkozón a még veretlen Akasztó és a két győzelemmel álló Jó az X is csapott össze. Ha a Jó az X is győzött volna, akkor a tornán az első helyet is ők szerezték volna meg jobb gólarányuknak köszönhetően. Azonban az Akasztó nagy küzdelemben Vincze Dezső duplájával, illetve Bányai Máté és Nagy Attila találataival 4-2-re győzött és tornagyőztes lett. Úgy, hogy az ellenfél Nitsch Máté, majd Kis Csaba góljaival kétszer is vezetett.

Az Akasztó nyerte a tornát

A felsőház végeredmény:

  1. Akasztó
  2. EXTRA
  3. Jó az X is
  4. Lendület
  5. Werda Brémet

Különdíjasok:

Legjobb kapus: Ács József (Jó az X is)
Legjobb játékos: Bányai Máté (Akasztó)
Gólkirály: Marsa Áron (Lendület)

A felsőház különdíjasai: Bányai Máté, Marsa Áron, Ács József

Az eredményhirdetésen megköszönték a két játékvezető, Csorba Gábor és Szomju Richárd munkáját. A szervezők jövőre is szeretnék megrendezni a tornát.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (69 db kép)
MEGOSZTÁS