A vármegyei I. osztályú női kézilabda bajnokságban szereplő Soltvadkerti TE gárdája a 8 csapatos bajnokságban őszi szezonjában egy győzelmet aratott, a többi mérkőzésén vereséget szenvedett. Az együttes a bajnokság első felén túl a 7. helyen áll, 10 mérkőzésen szerzett 1 győzelemmel, 9 vereséggel, 236-303-as gólaránnyal, 2 ponttal.

 

-Hirdetés-

A házi góllövőlista állása: Korsós Alexandra – 46 gól, Gaál-Tasnádi Eliza – 31, Szentpéteri Flóra – 30, Fuszkó Fanni – 28, Drenkovics Viviven – 26, Lőrincz Réka – 24, Bleszák Nóra – 22, Frittmann Fanni – 10, Petrezselyem Zsófia – 4, Lenthár-Kugler Edina – 4, Rózsa Réka – 4, Markó Kitti – 3, Csákovics Nóra – 2, Szentgyörgyi Fanni – 1, Győri Zsófia – 1.

A lányok őszi szerepléséről Opauszki Péter edzőt kérdeztem.

-Milyen volt a csapat nyári felkészülése?

-A tavalyi évhez képest a játékoskeretben nem volt változás. A lehetőségeinkhez mérten próbáltunk felkészülni az új bajnoki szezonra. A csapat heti 3-4 edzéssel készült augusztusban, ameddig csak volt termünk. A célunknak tűztük ki, hogy minél több mérkőzésen eljussunk a szoros végjátékig és pontokat szerezzünk.

-Hogyan értékelnéd az őszi szezonban nyújtott teljesítményt?

-Nagyrészt szoros mérkőzéseket tudtunk játszani, aminek örültem. A soltiak ellen úgy érzem egyik mérkőzésen sem játszottunk jól, ennek ellenére egy 1 gólos győzelem és egy 1 gólos vereség mérlegünk van velük szemben.

-Hogyan alakul a csapat téli programja?

-A sportcsarnok felújítása miatt, túl nagy munkát nem tudunk végezni sajnos. Jelenleg Kiskunhalason edzünk heti egy alkalommal, illetve az ottani csapat felajánlotta, hogy hozzájuk mehetünk bármikor. Ezúton is köszönjük nekik a segítséget!
Nem lesz változás a játékoskeretben télen, mellyel azon dolgozunk, hogy szervezettebb játékunk legyen kevesebb rögtönzéssel és hibával. Úgy gondolom, hogy amennyiben az említett dolgokban sikerül javulnunk, akkor az nagyban fog látszani az eredményeinken is.

MEGOSZTÁS