A Korábban Érkeztem Alapítvány a koraszülötteknek és családjaiknak komplex támogató szolgáltatást indított el 2018-ban. A mentorházakban gyermekek és hozzátartozóik holisztikus szemléletű, direkt szolgáltatásokat vehetnek igénybe ingyenesen.

Január 30-án zajlott a soltvadkerti Kuckó megnyitója. Az ünnepségen részt vett az alapítvány alapítója: Rádi Katalin, aki a mentorházra egy nagy családként tekint. Célja egy közösség megalkotása, kiknek tagjai egymásra támaszkodva segítik a gyerekek fejlődését. A Koramentor Kuckó vezetője, Bódogh-Eiler Brigitta a szegedi és a kecskeméti mentorház munkatársaként ismerkedett meg az alapítvány szemléletével. Vallja, hogy a feladatára sokkal inkább élete részeként tekint, mint sem munkaként.

A mentorházakban gyermekek és hozzátartozóik holisztikus szemléletű, direkt szolgáltatásokat vehetnek igénybe ingyenesen
Soltvadkerten egyéni és csoportos, térítésmentes foglalkozásokra négy szakember várja a családok jelentkezését.
-Hirdetés-

Antóniné Vargyas Andrea konduktív tanácsadás során nyújt segítséget csecsemőkortól.
Ódorné Kocsis Karola gyógytornászként, a mozgásfejlődésben jelentkező elakadás -megkésett mozgásfejlődés, eltérő izomtónus- esetén áll a családok rendelkezésére.
Bódogh-Eiler Brigitta gyógypedagógusként, játékos formában segíti a kognitív fejlődést, a tanulási zavarok, illetve nehézségek csökkentését.
Nyúl Anna tanító, célja az óvodából iskolába történő átmenet megkönnyítése nagycsoportosok számára iskolaelőkészítő foglalkozások keretén belül.

Négy szakember várja a családok jelentkezését (b-j): Bódogh-Eiler Brigitta, Ódorné Kocsis Karola, Nyúl Anna, Antóniné Vargyas Andrea 

A Koramentor Kuckó számos jövőbeli tervvel készül, mint a szolgáltatások bővítése, a közösségépítő foglalkozások szervezése, baba-mama klub megalkotása.

Az Átrium Üzletház (Soltvadkert, Hősök tere 2.) termében színes, fejlesztő eszközök; változatos játékok várják 0-tól 6 éves korig a jelentkezőket, Soltvadkertről és környékéről!

Elérhetőség: soltvadkert.mentorhaz@gmail.com

Részletek a plakáton!

Szöveg, fotók: Nyúl Anna 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (11 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira