A Kiskőrösi Kosárlabda Egyesület keretén belül a heti foglalkozásokat mintegy 50-en látogatják rendszeresen. Az egyesületnek van felnőtt csapata is, mellyel rendszeresen játszanak edzőmérkőzéseket és különböző tornákon is szerepelnek.

A kiskőrösi csapat február 1-jén barátságos találkozón látta vendégül a Kecskeméti Betyars együttesét. A kiskőrösiek kezdőcsapatát Agárdi Tamás, Molnár Ákos, Fricska Ákos, Fricska Ádám és Dóka Márton alkotta. A mérkőzésen csereként pályára lépett még a hazai színekben Kaszás Gábor, Kutyifa Anikó, Rezák Szabolcs, Szebellédi Erik, Fülöp Tibor, Sinkovicz István és Molnár Ákos.

Balról: Kaszás Gábor, Kutyifa Anikó, Rezák Szabolcs, Szebellédi Erik, Agárdi Tamás, Fricska Ádám, Fülöp Tibor, Sinkovicz István, Molnár Ákos, Fricska Ákos, Dóka Márton.
-Hirdetés-

A két csapat közötti kapcsolatról Dóka Márton a Kiskőrösi Kosárlabda Egyesület elnöke elmondta, hogy egy régi munkahelyi barátságból indult. A vendégek egy amatőr senior csapatot alkotnak és több alkalommal is megmérkőztek már a kiskőrösiekkel, akikkel rövid időn belül most ismét összemérték erejüket.

A találkozó kezdete előtt Dóka Márton egy oklevél átadásával köszönte meg a kecskemétiek csapatkapitányának a vendégszereplést, és a játékvezetőnek a mérkőzésen való közreműködést. A tervek szerint a kiskőrösi kosarasok a vármegyén belül a kecskemétieken kívül még szeretnének megmérkőzni a kiskunhalasi, kunszentmiklósi és a bajai csapatokkal. A céljuk az, hogy mihamarabb valamilyen bajnokságban tudjanak szerepelni és hivatalos mérkőzéseket játszani.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS