A Kiskőrösi KSK utánpótlás fiú kézilabda csapata közül az U20-as gárda a korosztályos országos bajnokság III. osztályában szerepel. A 11 csapatos bajnokságban a kiskőrösiek olyan ellenfelekkel játszanak, mint a Hőgyészi SC, Nagyatádi RKC SE, Csurgói KK II., Expressz Zálog Mecseknádasd, a keszthelyi Georgikon DSE, Pécsi VSE, nagykanizsai Tungsram SE, a mohácsi Bácska SZSE, Kalocsai KC és az MK Pelikán Siklós KC.

A kiskőrösi fiatalok a küzdelemsorozatban középcsapatnak számítanak, de a szoros mezőnyben csak néhány ponttal vannak lemaradva a dobogótól. Az együttes a tavaszi szezon első mérkőzését hazai környezetben játszotta február 1-jén, amikor a Csurgói KK II. csapatát fogadva 29-26 (14-11) arányú vereséget szenvedtek: Fülöp – Döme 1, Patai B. 1, Megyeri Á. 2, Megyeri M. 8, Patai D. 5, Dicsa 6. Csere: Kovács I. (k), Vári, majoros, Gombár, Grausza, Czeglédi, Varga B. 2, Fábián.

-Hirdetés-

A kiskőrösi csapat nem számíthatott ezen a mérkőzésen betegség miatt az egyik meghatározó játékosára Harangozó Andorra, viszont a keretben volt a KIKI együttesétől visszaigazolt Patai Brájen és Patai Denisz. A mérkőzés első félidejében jól működött a kiskőrösiek védekezése és amennyiben kicsit pontosabbak a fiúk, akkor nem csak háromgólos lett volna az előnyük ebben a játékrészben.

A szünet után négygólos hazai vezetést követően (15-11) jött vissza a mérkőzésbe a csurgói együttes és 18-19-nél átvették a vezetést. A találkozó utolsó harmadában kimaradt ziccerek, eladott labdát, technikai hibák sokasága, valamint kihagyott hétméteresek jellemezték a kiskőrösiek játékát és ezt kihasználva nyertek a csurgóiak 29-26-ra. A kiskőrösiek 11 mérkőzés lejátszása után 8 ponttal jelenleg a 6. helyen állnak a tabellán.

Harangozó Péter – Kiskőrösi KSK edzője:

-A találkozóra egy bő kerettel tudtunk készülni, így bizakodva vártuk az összecsapást. Az első félidőben jó kapusteljesítményünk és védekezésünk volt, amire építve szép gólokat szereztünk, így háromgólos előnnyel várhattuk a szünet utáni játékot. A második félidő elején néhány elképzelésünk nem sikerült, amitől mindenki kicsit idegessé, bizonytalanná vált. Mindehhez hozzájött még, hogy kihagytunk két hétméterest, ziccerekben hibáztunk, a kapufa éléről nálunk kifelé, az ellenfelünknél pedig befelé pattant a labda. Nagy akarással szerettünk volna visszajönni a mérkőzésbe, de sok hibával játszottunk, aminek vereség lett a vége. Úgy gondolom, hogy tavasszal lesznek még győzelmeink, de egy dobogós helyezéshez már bravúr kellene.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS