Avatar photo
Írta: Tóth Reni

Február első szombatján hosszú kihagyás után újra Szülők-Nevelők Bálját tartott a Kiskőrösi Óvodák Batthyány Tagóvodája. 

-Hirdetés-

A rendezvényre több, mint 120 jegy kelt el, a vendégeket pedig az óvodapedagógusok fogadták egy-egy aperitif itallal a Thermál Étteremben, amely helyszínt adott a bálnak.

Miután minden vendég megérkezett: Szabó Nikolett, a Szülői Munkaközösség vezetője, valamint Szepcsik Mónika tagintézményvezető köszöntötte a vendégeket.

A bál témája a kávézás volt, ehhez igazodott a helyszín díszlete is – amelyen az óvodapedagógusok rengeteget dolgoztak – valamint a vacsora után előadott műsor, amelyben közösen vettek részt a szülők és pedagógusok. A kétfogásos vacsorát az étterem szolgáltatta.

A bálon a vendégek tudtak tombolajegyeket vásárolni, amelyek közül a nyertes jegyek értékes ajándéktárgyakat tartalmaztak. Nagy értékű fődíjakat is nyerhettek a szerencsésebbek.

A hajnalig tartó mulatásért Lajkó Péter és társa, Csörgő Zoltán felelt élőzenével. A nagy sikerű bál mögött több hónapnyi munka és szervezés áll, mely nem valósulhatott volna meg a rengeteg támogató nélkül. Köszönet érte nekik! 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (68 db kép)
MEGOSZTÁS