A farsang a vidámság, a bolondozás és a jelmezbe bújás időszaka. Ezt élvezték ki legjobban az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola alsós tanulói, akik 2024. február 2-án nagy mulatsággal búcsúztatták a telet. Ahogy minden évben, idén is nagyon várt esemény volt a gyermekek életében, hiszen beöltözni kedvenc mesehősük bőrébe, mindig egy izgalmas világba repíti őket.

Első helyezett Rumini és Balikó
-Hirdetés-

A farsangi bálon a közel 240 izsáki alsós tanuló közül több mint 150 gyermek bújt különféle jelmezbe, amelyekbe megmutathatták kreativitásukat és fantáziájukat.

Idén a lányoknál a legnépszerűbbek – a hercegnőket és a királylányokat is megelőzve, a macska jelmez és a Wednesday jelmez volt. A fiúknál még mindig nagyon erősen képviseltette magát a szuperhős hármas: a rendőr, a katona és a pókember figurái.

Természetesen nagyon sok ötletes jellemezt is láthattunk, amik mögött látszott a több órás anyai, apai ügyes kezek munkája.

Zsűri elnöke: Babusa Laura DÖK elnök, Szabadszállási Dorina tanítónő és Kullai Sarolta könyvtáros

A gyerekek egyesével vonultak fel a háromtagú zsűri előtt, akik értékes díjazásokkal dicsérték meg a legszebben beöltözött gyermekeket. A büfét, mint minden évben idén is az SZMK-s anyukák vállalták, ahol rengeteg, finomabbnál-finomabb házi süteményeket árultak. Mindemellett a sok finomság mellett, idén is helyet kapott az egészséges pult, ahol sokféle gyümölccsel várták a gyerekeket.

A farsangi mulatságot pedig egy kis fergeteges buli zárta.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (157 db kép)
MEGOSZTÁS