Február 9-én, pénteken VISSZHANGOZZUNK! címen rendeztek koncertet a kiskőrösi SZÓ-LA-M AMI zenei pályát választó növendékeivel, akik jelenleg zeneművészeti szakközépiskolában folytatják tanulmányaikat.

-Hirdetés-

Markóné Csányi Gabriella, az intézmény igazgatója köszöntötte az érdeklődő közönséget és az előadókat. „Visszajöttek ma ide kicsit nosztalgiázni, emlékezni, megmutatni jelenlegi tudásukat, élményt adni. Azt gondolom, nekünk tanároknak is nagy dolog újra hallani őket, nem beszélve a szülőkről, akik a középiskolás évek alatt viszonylag kevés lehetőséget kapnak arra, hogy meghallgassák gyermekük produkcióját. Ez az este erről is szól” – emelte ki az intézmény igazgatója.
Hozzátette: „Gyökereik, zenetanulásuk alapjai, a zene szeretetének kezdete ide vezethető vissza. Tanulmányaik közben az évek alatt néha-néha visszatérnek városukba, anyaiskolájukba. Ez történt ma este!” 

Markóné Csányi Gabriella

Az est folyamán színpadra lépett Fábián Villő, Rózsa Fanni, Kvacska Rebeka, Ungvári Pálma, Vikor Jázmin, Juhász Áron, Pszota Kitti, Harsányi Rozina, Sutus Zsombor és Kis Hanna Petra.

Zongorán kísért Halasi-Heibl Anna, Magyarné Szenáky Tünde és Balázs-Nagy Gabriella.

A teljes koncert az alábbi videóban visszanézhető:

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (11 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira