Nem akar lemaradni a térség híreiről?

Iratkozzon fel hírlevelükre, és mi hetente küldünk Önnek egy hírösszefoglalót az elmúlt napok legfontosabb eseményeiről a térségben.

Feliratkozom a hírlevélre

Bezárás
Kezdőlap Kiskőrös A Szivárvány team kezdte meg a farsangi mulatságok sorát a Kiskőrösi EGYMI-ben

A Szivárvány team kezdte meg a farsangi mulatságok sorát a Kiskőrösi EGYMI-ben

A Kiskőrösi EGYMI-ben a Szivárvány team kezdte meg a farsangi mulatságok sorát. Az esemény február 14-én valósult meg. A Katica, Felhő és Csodabogarak csoportja már napokkal előtte lázasan készült a produkciókkal, jelmezekkel.
 
Az esemény a Katica csoport pingvintáncával kezdődött. A fantasztikus előadás után a többiek is bekapcsolódtak a pingvintáncba: gyerekek, szülők és pedagógusok együtt ropták.
 
Együtt ropták a táncot a nap elején és végén is 
A mindenkit farsangi hangulatba hozó vidámkodás után a csodaszépen kidíszített tornateremben több helyszínen várták a gyermekeket a különböző farsangi tevékenységek: álarc készítés, csillámtetoválás, fotósarok, büfé, számtalan ügyességi feladat és persze mindenki kedvence, két légvár.
 
Élettel telt meg a tornaterem
Miközben a gyerekek boldogan tevékenykedtek, addig a szülők finomabbnál finomabb farsangi fánkokat készítettek nekik a tankonyhán. 
 
A szülők készítették a fánkokat
Természetesen a tombola sem maradt el. A gyermekek nagy izgalommal várták a tombola sorsolást és boldogan vették át nyereményüket.
 
Még tombola is volt
Az esemény zárásaként szintén közös, önfeledt táncolásra került sor, amihez csatlakoztak az intézmény legnagyobb, készségfejlesztő iskolás tanulói is. Az esemény végén boldogan nyugtáztuk, hogy egy rendkívül tartalmas, színes és vidám délelőttjük volt a Kiskőrösi EGYMI-be járó gyermekeknek.
 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (62 db kép)
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira