Az országos korosztályos bajnokság FU18 III. osztályának D csoportjában szerepel a Kiskőrösi KSK utánpótlás csapatai közül az U18-as gárda. A kiskőrösi fiatalok jó teljesítményt nyújtanak a bajnokságban, hiszen eddig mindössze egy alkalommal szenvedtek vereséget, a többi találkozójukat megnyerték.

-Hirdetés-

A csapat a tavaszi szezont Siklóson kezdte, ahol 52-19-re (9-25) nyertek, így bizakodva várták a következő játéknapot. A csapat a bajnokság 13. fordulójában hazai környezetben fogadta a Kecel KC együttesét és a február 16-án lejátszott találkozón 24 gólos győzelmet arattak.

Kiskőrösi KSK-Kecel KC 41-17 (20-8)

Kiskőrösi KSK: Fülöp – Gombár 4, Grausza 2, Megyeri Á., Harangozó A. 11, Dicsa 12, Döme 11.
Csere: Kovács I. (k), Vári, Czeglédi 1.
Edző: Czinkóczki Tibor

Kecel KC: Torgyik M. – Mester, Barna 2, Kriskó 5, Németh A. 7, Orcsik 2, Tóth Sz. 1.
Edző: Horváth András

A Kiskőrösi KSK fiataljai már az első félidőben eldöntötték a találkozót és 12 gólos előnnyel várták a második játékrészt. A hazaiak a szünet után is tovább tudták növelni előnyüket a játék minden elemében felülmúlva ellenfelüket. A kiskőrösiek lerohanásból is több gólt szereztek, így alakulhatott ki a nagy különbség a két csapat között. Meg kell említeni, hogy a Kecel KC együtteséből betegségek és egyéb okok miatt többen hiányoztak, így cserejátékos nélkül játszották végig a találkozót. A Kiskőrösi KSK csapata ezzel a győzelemmel vezeti a tabellát 24 ponttal az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó 22 pontos kalocsai Gézengúz UKC előtt.

Kovács Iván – Kiskőrösi KSK játékosa:

– A találkozóra heti két edzéssel készültünk és csütörtökön a kapusok számára külön foglalkozás volt. Győzelemre készültünk a mai mérkőzésen és arra törekedtünk, hogy növelni tudjuk a gólarányunkat is. Ismertük az ellenfelünket, hiszen az őszi szezonban már játszottunk velük és akkor is sikerült nyernünk. Felkészültünk belőlük, tudtuk, hogy mely játékosaik a gólerősek, akikre oda kell figyelnünk. Úgy gondolom ma az döntött, hogy nekünk játéktudásban erősebb a keretünk és védekezésben jó teljesítményt nyújtottunk, valamint a helyzeteinket is megfelelő arányban használtuk ki. A nagy gólarányú különbségben szerepet játszott még, hogy sok gólt sikerült szereznünk lerohanásból is. Az idei szezonban szeretnénk olyan eredményeket elérni, hogy a kalocsai Gézengúz UKC csapatával szemben végig versenyben tudjunk maradni a bajnoki címért.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS