A Kiskőrösi NKSZSE utánpótlás csapatai közül az U17-es gárda vezeti az országos korosztályos bajnokság LU17 III. osztályának G csoportját. Az együttes a tavaszi szezont négy győzelemmel kezdte és továbbra is százszázalékos teljesítménnyel állnak a tabella élén. 

 

-Hirdetés-

A kiskőrösi női kézilabdacsapat február 21-én a Nemesnádudvar együttesét fogadta hazai környezetben és 51-22-re (24-10) nyertek: Csatlós A. – Szkszai 2, Németh I. 7, Csenki 12, Csóka 5, Faragó G. 6, Peckmann 2. Csere: Torgyik L. (k), Csatlós k., Döme 6, faragó D. 1, Kálmán 7, Ilia 3.
A hazai lányok egy rangadót megnyerve várták ezt a mérkőzést.

Az együttes az előző fordulóban a második helyezett tiszakécskeiekhez látogatott, ahol egy igen izgalmas, szoros mérkőzésen nyertek 35-34-re, amivel 6 pontra növelték riválisuk előtt az előnyüket a tabella élén. A nemesnádudvariak ellen már a mérkőzés elejétől kezdve nagy iramot diktáltak a kiskőrösi lányok és több gólt is szereztek lerohanásból. A találkozó már az első félidőben eldőlt, a második játékrészben a hazaiak folytatták a lendületes kézilabdát és ilyen nagy arányban is megérdemelten nyertek.

A kiskőrösi lányok ezzel az újabb sikerrel már 12 győzelemnél járnak a bajnokságban és 24 ponttal az első helyen állnak.

Fenyvesi Éva – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

-Erre a találkozóra egy nagyon kemény tiszakécskei rangadó után készültünk. A hétfői napon csak egy átmozgató edzése volt a lányoknak, hogy a mai mérkőzésre minél frissebbek legyünk. A célunk ma is az volt, hogy a saját játékunkat próbáljuk ráerőltetni az ellenfelünkre. Már az első percektől kezdve mi tudtunk dominálni a gyorsan elvégzett középkezdéseinkkel, a lendületes játékunkkal és a lerohanásból szerzett góljainkkal. Nagyon örülök, hogy tovább folytattuk jó sorozatunkat a mai napon is, hiszen minden eddig lejátszott mérkőzésünket megnyertük. Talán most már kimondhatjuk, hogy a bajnoki cím megszerzése a célunk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS