2024. február 16-án került megrendezésre a Tabdi Napköziotthonos Óvoda és Mini Bölcsőde farsangi mulatsága.

Az intézmény vallja, hogy a munkájuk akkor lesz sikeres, ha a családokkal közösen, összhangban dolgoznak a gyerekek érdekében, ezért a nevelési év során több olyan program és rendezvény kerül megszervezésre, ami nyílt a családoknak és a község lakóinak. Hisznek a közösség erejében, és a közösségi élmények jelentőségében, ezért a farsangi mulatság is egy nagyszabású rendezvény az intézményben, ahol az idei évben is részt vettek a szülők, nagyszülők, dédszülők és a falu apraja-nagyja.

-Hirdetés-

9 órától várták a vendégeket az intézmény dolgozói, akik már harmadik éve egységes jelmezbe bújva fogadják a gyerekeket. Jelmezüket idén a klasszikus 101 kiskutya ihlette.

Az intézmény dolgozói is jelmezt öltöttek

Horváth-Hetényi Vivien, intézményvezető köszöntötte a vendégeket, majd az előadás az Őzike csoportosok műsorával kezdődött.
Ezután egyesével bemutatkoztak a jelmezbe bújt kiscsoportosok és bölcsődések, ahol ötletesebbnél ötletesebb jelmezeket csodálhattak meg a nézők.
Az óvodai műsor a Róka csoportosok produkciójával folytatódott, majd a bemutatkozásával ért véget.

Végül következett az igazi mulatság, tánc, amit a tombola húzása követett, ahol fődíjként egy torta került kisorsolásra. Természetesen senki nem távozott üres kézzel, hiszen a tombola után egy apró meglepetés várta a gyerekeket.

A rendezvény sikeressége nem valósulhatott volna meg a szülők segítsége nélkül, hiszen a bőséges kínálatot biztosító sütis és szendvicses asztal, és a tombola nyeremények nekik köszönhetők, amit ezúton is szeretne megköszönni az intézmény. A rendezvény helyszínét, a Tabdi Faluházat, az önkormányzat biztosította, ami szintén nagy támogatást jelentett az óvoda számára.

Szöveg, képek: Tabdi Napköziotthonos Óvoda és Mini Bölcsőde

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (62 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira