Csaknem kétszáz kisgyermeket fogad az új építésű Kőrisfa Óvoda, amely Kiskőrös európai színvonalú, hiánypótló intézménye lett.

-Hirdetés-

A tágas, nagy üvegezett felületekkel ellátott belső terek, kiszolgálóhelyiségek, csoportszobák a kicsik kényelmét, önfeledt mindennapjait, a testi, lelki, szellemi fejlődésükhöz szükséges körülményeket biztosítják. A játszóudvar a közösségi nagyteremből, a folyosókról, valamint minden csoportszobából megközelíthető. A három játszótéri blokk között játéktárolókat is építettek a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) majdnem egymilliárd forintos támogatásával megvalósult beruházás keretében. Az épület üde színfoltja lett Kiskőrös délkeleti városrészének: környezetét, udvarát parkosították, parkolókat alakítottak ki.

A járásban összesen több mint 11,7 milliárd forintnyi beruházás valósult meg az elmúlt években a TOP támogatásoknak köszönhetően.

TOP-TARISZNYA cikk sorozat:

A fenti tartalom Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata cikksorozatának része. A sorozat az előző Európai Uniós pályázati ciklusban a vármegyei önkormányzat által koordinált legfontosabb beruházásokat mutatja be.

MEGOSZTÁS
Írta: vira