Nőnapi ajándékműsorral kedveskedtek Akasztón nem csak a hölgyeknek a Faluházban 2024. március 10-én, vasárnap délután. Az igazán színes, közel két órás műsorra szinte megtelt a Faluház nagyterme.

-Hirdetés-

Az esemény elején Gáspár Dávid köszöntötte a megjelenteket, aki a műsor levezénylésért is felelt, illetve fel is lépett. Először Suhajda Antal, Akasztó polgármestere mondta el köszöntő beszédét, majd a 10 éves Akasztói Vízkereszt Citerazenekar nyitotta az előadások sorát. Két dalcsokorral készültek, az úgynevezett fekete cserepes és kalocsai népdalcsokrokkal.

Akasztói Vízkereszt Citerazenekar

Őket követte Gáspár Dávid operett válogatás műsora, melyben felcsendültek a legendás operett dallamok. Mint például a Cintányéros cudar világ vagy a Délibábos Hortobágyon.

Gáspár Dávid
Az operett csokor után az est sztárvendégei, a Sógorok együttes lépett a színpadra. Saját számaik mellett, hagyományos mulatós slágereket is énekeltek.
Sógorok

A nőnapi műsor utolsó produkciójaként újra előadták az önkormányzat intézmény dolgozói a Reptér című számra kitalált táncos műsorukat. Kapitányként Suhajda Antal is közreműködött. A koreográfiáért Csehiné Márta felelt.

Az önkormányzat intézmény dolgozói is készültek egy táncos produkcióval

A közel két órás műsor végén Akasztó Község Önkormányzat képviselői egy szál virággal kedveskedtek a hölgyeknek, majd szeretetvendégség is várta a vendégeket.

Az esemény a Petőfi Kulturális Ügynökség „Kulturális programok támogatása” című TÁM/00301/2023 azonosítószámú pályázat keretében jött létre.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (100 db kép)
MEGOSZTÁS