Women’s Day – azaz rendhagyó nőnapi programot „Nők a nőkért – léleksimogató estet” rendeztek csak nőknek március 8-án, péntek este Izsákon a művelődési házban, amely egy igazán előkelő és vidám estté alakult. Az Izsáki Könyvtár, az Izsáki Hírek, a Családsegítők és a Tegyünk Izsákért Egyesület női vezetői szervezték meg a programot. A cél az volt, hogy egyedülálló nőknek, anya-lánya párosoknak, munkahelyi közösségeknek és barátnői társaságoknak szervezzenek egy olyan estet, amelyben még garantáltan nem volt részük.

Dr. Bozóky Imre Izsák város polgármestere kívánt a hölgyeknek nagyon boldog nőnapot
-Hirdetés-

Az est házigazdája Mankovicsné Halász Éva volt, aki nagy szeretettel köszöntötte a több mint 130 nőt a teremben, majd Dr. Bozóky Imre Izsák város polgármestere kívánt a hölgyeknek nagyon boldog nőnapot. Az egyedülálló estet a művelődési ház színpadán egy közel 80 perces rendhagyó kerekasztal beszélgetés nyitotta meg, melynek témája a Nők, család, karrier vagyis a munka és a magánélet egyensúlya, hogyan is lavírozzunk ebben az útvesztőben.

Az est házigazdája Mankovicsné Halász Éva

A beszélgetés résztvevői 5 sikeres nő, akik mind Izsákhoz kapcsolódnak és család mellett vezetői, vagy sikeres vállalkozói karriert mondhatnak magukénak: Tege Mariann mesterkozmetikus és sminkmester, Bencze Erika személy és rehabilitációs tréner, életmód tanácsadó, Juhász Sándorné Ilonka az Izsáki Házitészta Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, Makkosné Köves Eszter az izsáki Thermal Kozmetikai Kft. tulajdonosa és Mezeiné Kovács Kitti a Tomorrow Reklámügynökség társtulajdonosa. Az esemény moderátora Makai Marianna az Izsáki Hírek főszerkesztője volt.

Makkosné Köves Eszter, Juhász Sándorné Ilonka, Mezeiné Kovács Kitti, Tege Mariann, Bencze Erika, és Makai Marianna
A következő részként egy igazán vidító, mondhatni önbizalom növelő előadás követezett Tege Mariann mesterkozmetikus és sminkmester előadásában a Hogyan legyünk jó nők – minden napi reggeli sminkünk előadásában.
Tege Mariann mesterkozmetikus és sminkmester

A szervezők igazi kuriózummal is készültek az eseten, melyen Tóth Enikő vezetésével került sor egy igazán látványos és exkluzív divatbemutatóra, melynek középpontjában az Enci butiq tavaszi kollekciójának bemutatása állt. Az esemény egyedülállóvá vált azzal, hogy a modellek nem a megszokott divatipar arcai voltak, hanem helyi, hétköznapi nők: anyák, nagymamák, fiatal lányok, valamint két elbűvölő kislány, akik mindannyian büszkén viselték a friss, tavaszi darabokat. A közönség lelkesedése a tetőfokára hágott, sikolyok és tapsvihar kísérte a bemutatót, ami nem csupán a divatról, hanem az összetartozásról, a sokféleség ünnepléséről és a női erő, szépség minden formájának megmutatásáról szólt.

Divatbemutató az Enci butiq tavaszi kínálatából

A divatbemutatót követően a rendezvény egy vidám pezsgős állófogadással zárult, ahol a kapcsolatépítés és az egymásra találás volt a főszerepben. A Nők a nőkért – léleksimogató est által összehozott nők – ismerősök és ismeretlenek, barátok, anyák és lányaik – egy laza, baráti hangulatban oszthatták meg egymással élményeiket, gondolataikat és inspirációikat. A kellemes zenei aláfestés csak tovább emelte az esemény hangulatát, lehetőséget teremtve új barátságok szövődésére és meglévő kapcsolatok mélyítésére.

Az esemény tökéletesen tükrözte a nőnapi üzenet lényegét: az összetartozást, a támogatást és az egymástól való tanulást, megmutatva, hogy együtt minden nő erősebb, minden nő értékes és különleges, akármilyen háttérrel vagy életúttal rendelkezik.

Az est szervezői: Mankovicsné Halász Éva, Makai Mariann, Kullai Sarolta, Szlovák Erika, Vígh-Kanizsai Ágnes és Vargáné Pál Klára 

Az est támogatói: Vino Étterem, Gedeon Birtok, Birkás Borház és Bisztró, Royalsekt Zrt. Raklapos Bolt-Molnár Endre, Thermal Kozmetika Kft., Vargáné-Antal Erika, Varga Erika, Tege Mariann, Bencze Erika, Enci Butiq, Izsáki Házitészta Kft, Rézműves Mihály, Izsáki Iskola Konyha, Kis Tímea fotográfus, és az Izsáki ÁMK.

Fotók: Kis Tímea

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (99 db kép)
MEGOSZTÁS