Március 8-án az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola Kiskőrösi SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola Izsáki Telephelye ünnepi hangversennyel ünnepelte meg fennállásának 30. évfordulóját. A jeles eseményre az elmúlt 30 évben itt dolgozó tanárok, volt diákok, az intézmény vezetője Markóné Csányi Gabriella, és Dr. Bozóky Imre Izsák város polgármestere is ellátogattak, hogy együtt ünnepeljék meg az iskola jubileumát.

-Hirdetés-

A rendezvény szervezését Nagy-Kanász Szabolcs, az izsáki telephely vezetője vette kezébe, ám hangsúlyozni kell, hogy ez a siker nemcsak az ő, hanem számos támogató és segítő munkájának eredménye. Kiemelkedő szerepet játszott az önkormányzat, az Izsáki Táncsics Iskola és a Kiskőrösi SZÓ-LA-M AMI vezetősége, valamint a zeneiskola tanári kara is nagyban hozzájárult a rendezvény sikeréhez.

A koncerten különleges pillanat volt Szűcsné Sátorhegyi Erzsébet zongoratanárnő búcsúztatása, aki mint alapító tag, 30 éven át tanította az izsáki gyerekeket. A tanév végével befejezi pedagógusi pályafutását Izsákon, mely alkalomból az Izsáki Önkormányzat és a kollégák mellett a Kiskőrösi SZÓ-LA-M AMI igazgatója is tiszteletét fejezte ki felé, miniszteri kitüntetésre terjesztve elő nevét.

Szűcsné Sátorhegyi Erzsébet zongoratanárnő

Az ünnepségen a zeneiskola volt és jelenlegi tanárai, valamint diákjai léptek fel, akik gazdag és változatos műsorral kedveskedtek a közönségnek. A fellépők repertoárja kiválóan tükrözte az iskola zenei sokszínűségét és magas szintű oktatását, amely három évtizede adja át a zene szeretetét és tudását Izsák fiataljainak.

Az esemény nem csak a múltat idézte fel, hanem a jövőbe tekintve is bizakodást keltett a résztvevőkben, hiszen az iskola továbbra is elkötelezett amellett, hogy a zenei nevelést és művelődést szolgálja Izsákon és a környező településeken. Az Izsáki Zeneiskola 30. évfordulója így méltó ünneplés volt, amely híd a múlt és a jövő között, tovább erősítve az iskola közösségét és hagyományait.

Fotók: Makai Marianna, Némedi János

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS