A Kiskőrösi KSK utánpótlás csapatai közül az U20-as fiú gárda az országos korosztályos bajnokság közül az FU20 III. osztályának D csoportjában szerepel. Az együttes a 11 gárdát felvonultató bajnokságban erős középcsapatnak számít.

A kiskőrösi fiatalok a küzdelemsorozatban március 14-én hazai környezetben léptek pályára, amikor a Tungsram SE-Nagykanizsa gárdáját fogadták hazai pályán és 35-24 (20-10) arányú győzelmet arattak: Fülöp – Megyeri M. 10, Patai D. 4, Harangozó 8, Megyeri Á. 2, Dicsa 4, Döme 3. Csere: Kovács I. (k), Patai B. 3, Gombár 1, Grausza, Czeglédi, Majoros 1.

-Hirdetés-

A hazai együttes nagyon jól kezdte a mérkőzést és a 7. percben már 5-0-ra vezettek. A kiskőrösiek jól védekeztek és gyors játékból szereztek gólokat, miközben a vendégek az első találatukat közel 8 percnyi játék után tudták elérni (5-1).

A hazaiak a játék minden elemében felülmúlták a vendégeket és megérdemelten vezettek az első félidő után 10 góllal (20-10). A szünet után a megnyugtató előny birtokában a kiskőrösi keret minden tagja megfelelő játékidőt kaphatott és néhány eladott labda vagy kihagyott helyzetek is belefértek a nagy gólarányú győzelembe.

Ezzel a sikerrel a kiskőrösiek 15 mérkőzés lejátszását követően az 5. helyen állnak a tabellán 14 ponttal, mindössze 4 ponttal lemaradva a 3. helyen álló mecseknádasdiaktól.

Harangozó Péter – Kiskőrösi KSK edzője:

-A fiúktól a mai napon egy magabiztos győzelemre számítottam és nagyon örülök, hogy ennek megfelelően alakult a játékunk és a végeredmény is. Kellemes gondjaim voltak, mert úgy alakult az eredmény már az első félidőben, hogy bátran játéklehetőséget tudtam adni a kispadon ülőknek is. Úgy gondolom, hogy a mai napon, aki pályára lépett odatette magát és szinte mindenki tudott gólt is szerezni. Ki kell emelnem a jó védekezésünket és mindkét kapusunk kiváló teljesítményét, hiszen több bravúrt is bemutattak, ziccereket hárítottak. Fontos megemlítenem, hogy a tabellán előttünk állókkal a mecseknádasdiak kivételével már játszottunk, de őket majd hazai környezetben fogadjuk még tavasszal. A jó eredmények hatására elérhető közelségbe került most már a dobogó a számunkra, de ehhez a hátralévő öt mérkőzésünket meg kellene nyernünk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (37 db kép)
MEGOSZTÁS