Húsvéti finomságokkal várnak mindenkit a 15. Duna-Tisza közi Agrár Expó kistermelői

A magyar élelmiszer kistermelők legnagyobb seregszemléje, a Duna-Tisza közi Agrár Expó és Gasztronómiai Fesztivál immár 15. alkalommal nyitja meg kapuit Kiskőrösön, a városi sportcsarnokban. A rendezvény közel száz árusa és kiállítója hatalmas húsvéti árukínálattal várja a látogatókat.

-Hirdetés-

A március 23-án 24-én, szombaton és vasárnapra meghirdetett expót a főszervező házaspár, Nagy Tamás és Gmoser Alíz színes kísérő műsorszámokkal teszik vonzóbbá.

A rendezvény főszervezői Gmoser Alíz (jobb oldalon) és Nagy Tamás (bal oldalon).

A rendezvényt szombaton tíz órakor nyitja meg dr. Nobilis Márton az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára.

A megnyitó ünnepségen köszöntőt mond Domonyi László, Kiskőrös város polgármestere, valamint Font Sándor országgyűlési képviselő, az expo fővédnöke.

A megnyitó ünnepségen köszöntőt mond Font Sándor országgyűlési képviselő.

Az étrenden finom bográcsos ételek, pacal-, birka-, marhapörkölt, valamint sült kolbász szerepel majd, de természetesen hazai alapanyagokból készült kézműves élelmiszerek tömkelegét kóstolhatjuk meg a termelők jóvoltából.

Sőt a húsvéti nagybevásárlást egy helyen megejthetjük itt, hiszen a sonkáktól, kolbászoktól, sajtoktól, mézektől kezdve zöldségpástétomok és csírák, chili és szarvasgomba készítmények, batátakrémek, lekvárok, hidegen préselt olajok, szaladgálós rétes, kézműves csokoládék, minőségi borok, pálinkák, gyümölcslevek, és sok egyéb finomság várja a látogatókat. Sőt, a tavaszi asztaldíszeket, kopogtatókat és a hímes tojásokat is beszerezhetjük a jó hangulatú rendezvényen.

A szakmai kiállítók várhatóan színvonalas és sokrétű bemutatói mellett olyan neves fellépők színesítik majd a programot, mint Király Viktor, vagy Kothencz Lali operett showja, illetve az Irigy Hónaljmirigy négy tagja, de a fellépők sorában néptáncosok és mazsorettek produkciói is láthatóak lesznek. Az expó szabadtéri részén személy-, és haszongépjármű, valamint mezőgazdasági gépkiállítást tekinthetünk meg. A belépés ingyenes.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira