Az elmúlt hetekben több sikeres tornát is megvívtak a HC Kiskőrös utánpótláskorú jégkorongpalántái. Mind az U14, U10 és U8 korosztály is tornákon vett részt a mögöttünk álló hétvégéken.

-Hirdetés-

Március első és második hétvégéjén az U8 és U10-es csapatok Baján szerepeltek a szezon utolsó tornáin. Ahogyan a klubnál hívják, a Mini és Szupermini együttesek kitettek magukért, ugyanis nagyon elszántan és kitartóan készültek a tornákra. Igyekeztek megfelelni csapatuknak és az edzői elvárásoknak. A megmérettetéseken már kis koruk ellenére megmutatták, hogy mennyire ügyesek és tehetségesek. Mindkét korcsoportban nagy volt a verseny az elsőségért. Az U10-es korosztályban pedig még nagyobb.

Az U14-es korosztály alapszakasz győztesként jutott a középszakaszba a 3×3 kispályás bajnokságban. A középszakaszban előbb Miskolcon, majd pedig az FTC Sátras pályán léptek jégre az U14-es jégkorongozók, ahol olyan jól szerepeltek, hogy bejutottak a nagy döntőbe.

Eredmények:
Szabolcsi Sólymok – HC Kiskőrös 1-10
Miskolc – HC Kiskőrös 6-10
Budaörsi Villámok – HC Kiskőrös 2-8
Kecskemét – HC Kiskőrös 6-10.

Tehát megnyerték mérkőzéseiket az U14-es hokisok, mellyel kvalifikálták magukat az Óbudai Jégcsarnokban megrendezésre kerülő McDonald’s 3×3-as záró fesztiválra, március 23-án, melyet már izgatottan várnak és nagy elszántsággal készülnek az eseményre. 

Álló sor (b-j): Elekes Levente vezetőedző, Kelemen Hunor, Fodor Bálint, Nehéz Attila, Hegedűs Nimród, Szekeres Károly csapatvezető; Középső sor (b-j): Judák Ádám, Szikszai Zente, Pivarcsi Bence; Alsó sor (b-j): Gyenizse Balázs, Molnár Ferenc

A HC Kiskőrös a 2023-2024-es szezon végéhez érve köszöni minden támogatónak és segítőnek az önzetlen segítséget, illetve a szülőknek azt, hogy a klub mellett álltak a mostani időszakban is. És nagy odaadással hozták gyermekiket az edzésekre, ugyanis a Rajz Attila Jégpálya bővítése miatt nem voltak a legideálisabbak a körülmények a felkészüléshez. Azonban a csapatok ebben az időszakban is elszántan edzettek a körülmények ellenére is, aminek sikere meg is látszott a tornákon.

Természetesen a hétvégi Óbudai nagy döntőről is beszámolunk majd itt a VIRA.HU-n. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (12 db kép)
MEGOSZTÁS