Egy különleges eseményre kerül sor március 23-24-én a KecelRingen: László Erika élményautózást szervez az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány javára. Az esemény célja, hogy hozzájáruljanak a Bajnokok versenyének megrendezéséhez, amelyen az onkológiai kezelésüket befejező 6-19 éves gyerekek vehetnek részt sportolással, játékkal és szórakozással. A versenyre április 12-14-ig kerül sor Kiskőrösön, és a gyerekek díjait, étkeztetését és programjait a gyűjtésből fedeznék.
Kapcsolódó cikk
Örök élménnyel gazdagodtak a III. Bajnokok Versenyének résztvevői
Örök élménnyel gazdagodtak a III. Bajnokok Versenyének résztvevői
Harmadik alkalommal szervezte meg az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány a Bajnokok Versenyét Kiskőrösön. A 2023. április 21-23. közötti versenyen...

Aki szeretne részt venni az élményautózásban, az a helyszínen jelentkezhet, 5 kör ára 3000 Ft. Az autókat László Erika fiai vezetik, és a teljes összeget az alapítványnak adják. Idén a gyűjtésbe – a jó ügy érdekében – a keceli tűzoltók, illetve a terepjárósok is becsatlakoznak, utóbbiak akár a nagydombra is felviszik a bátor jelentkezőket.

-Hirdetés-

De nem csak autózással lehet segíteni, aki szereti a mozgást, az bekapcsolódhat a zumba órába, amit Kiss Ibolya zumbaoktató tart. Aki pedig megéhezik, az megkóstolhatja a boldogi nagyrózsa süteményt, amelyet Szabó Andrásné és Szabó Fanni készítenek el. A sütemény és a zumbaóra is becsületkasszával működik, és a befolyt pénzt szintén az alapítványnak adják.

Az élményautózás már harmadik alkalommal kerül megrendezésre, és eddig nagyon sikeres volt. Az első alkalommal a Szegedi Újszülött Életmentő Alapítványt támogatták, és közel félmillió forintot gyűjtöttek számukra az új koraszülött mentőautó megvásárlásához. A második alkalommal a Kiskőrösi Mentőalapítványt támogatták 264 500 forint adománnyal. Ezenkívül még két fiatalt és családját is segíteni tudták, akiknek nagy szükségük volt a támogatásra. Mindezt rengeteg keceli és kiskunhalasi ember támogatásával tudták megvalósítani.

László Erika, a szervező, így nyilatkozott: ,,Amikor az első élményautózást szerveztem, nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokan lesznek támogatók. Ezúton is szeretném köszönetemet kifejezni mindenkinek, aki eddig segített az évek alatt. Remélem, a jövőben is, évente meg tudom szervezni az élményautózást valamilyen nemes cél érdekében. Nagyon hálás vagyok a KecelRing vezetőségének, hogy a jó ügy érdekében mellénk álltak, és rendelkezésünkre bocsátották a helyszínt”.

Minden kedves érdeklődőt, segíteni vágyót, támogatót szeretettel várnak. Segítsünk együtt a daganatos gyerekeknek!

Forrás, kiemelt kép: Keceli Hírek

MEGOSZTÁS
Írta: vira