A Kiskőrösi NKSZSE utánpótlás csapatai közül az U17-es gárda az országos korosztályos bajnokság LU17 III. osztályának G csoportjában szerepel. A lány kézilabda csapat az eddig lejátszott 14 mérkőzését megnyerte és hibátlan mérleggel áll a tabella élén.

-Hirdetés-

A kiskőrösi együttes március 25-án hazai környezetben lépett pályára, amikor a kalocsai Gézengúz UKC ellen 44-33-ra (23-16) nyertek: Csatlós A. – Döme 2, Németh I. 10, Csenki 12, Kálmán 7, Faragó G. 1, Csatlós K. 2. Csere: Madácsi (k), Torgyik L. (k), Soproni 6, Faragó D., Peckmann, Szikszai 1, Ilia 3.

A hazai lányok rangadóra készültek, mivel a tabellán második helyezett kalocsaiak ellen léptek pályára.

A mérkőzés tétje az volt, hogy amennyiben a kiskőrösiek nyernek, úgy a hátralévő fordulók eredményeitől függetlenül már bajnoki címet ünnepelhetnek. A tétnek megfelelően nagyon koncentráltan, jól kézilabdáztak a hazai lányok. A kiskőrösi együttes már az első félidőben megnyugtató előnyre tett szert, melyet a második játékrészben tovább tudtak növelni. A hazaiak lendületesen, gyorsan kézilabdáztak, több gólt szereztek lerohanásból is és a kapusok is jó teljesítményt nyújtottak. A kiskőrösi csapat ezzel a győzelemmel 28 ponttal vezeti a tabellát a 21 pontos kalocsai Gézengúz UKC előtt és két fordulóval a bajnokság vége előtt már bajnok.

Fenyvesi Éva – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

– Ez a találkozó egy rangadónak számított, hiszen a kalocsaiak a bajnokságban közvetlenül mögöttünk állnak a tabellán. Nagy várakozással léptünk pályára, mert erős ellenfélre számítottunk, de bíztunk a sikerben. Próbáltuk játszani a saját játékunkat, törekedtünk a gyors támadásvezetésekre, ami során helyenként a visszarendeződésben voltak gondjaink. Bíztam abban, hogy a második félidőt erővel jobban fogjuk bírni, ami meg is történt és amikor 8-9 góllal vezettünk, akkor nyugodtam meg. Ez a mai nap azért volt különleges, mert a győzelmünkkel bebiztosítottuk első helyünket és most bajnokcsapatként vonulhattunk le a pályáról. A következő fordulóban Csávolyra látogatunk, majd április 24-én 17.30 órai kezdettel bajnokavató mérkőzésen fogadjuk a bácsalmásiakat. Szeretnénk mindkét találkozót megnyerni, hogy százszázalékos teljesítménnyel ünnepelhessük meg  bajnoki címünket.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS