Irodalom, színház és zene

-Hirdetés-

A keceli Városi Könyvtár és Művelődési Házban március 22-én megrendezett „Sanctum” című előadás egyedülálló összművészeti élményt nyújtott. A rendezvény három kiemelkedő művész, Für Anikó, Hrutka Róbert és Juhász Anna közreműködésével valósult meg, akik különböző művészeti ágakon keresztül szólították meg a közönséget.

Für Anikó, aki a magyar színházi élet egyik meghatározó alakja, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész címmel is büszkélkedhet. Karakteres előadásmódja és mély érzelmi átélése révén képes volt magával ragadni a hallgatóságot. Az előadás során Für Anikó a színházi világ sokszínűségét és gazdagságát tárta a közönség elé, miközben a szóbeli előadásművészet és a színjátszás határait feszegette.

Für Anikó

Hrutka Róbert ARTISJUS-díjas zeneszerző, számos ismert filmzenét és slágert jegyez, aki zenei aláfestéssel bűvölte el a hallgatóságot. Gitárjátéka és éneke révén teremtett egyedülálló hangulatot, amely tökéletesen egészítette ki Für Anikó előadását. Hrutka zenei tehetsége és sokoldalúsága révén képes volt az előadás atmoszféráját még magasabb szintre emelni.

Hrutka Róbert

Juhász Anna, a kulturális menedzser és irodalmár, Juhász Ferenc költő lánya. Beszélgetőestjén a közönség számára lehetőséget biztosított arra, hogy a közönség betekintést nyerjen az irodalmi alkotások sokszínűségébe. Juhász Anna szerepe kiemelten fontos volt az előadásban, hiszen ő hozta el a szóbeli kifejezés és az irodalmi értékek gazdagságát.

Juhász Anna középen

A „Sanctum” előadás nem csupán egy szórakoztató program volt, hanem egy mélyreható kulturális élmény, amely ötvözte a színházat, a zenét és az irodalmat. Az esemény lehetőséget adott a közönségnek, hogy közelebb kerüljenek a művészetekhez, és új perspektívákat fedezzenek fel a kreativitás és az inspiráció világában.

A Petőfi Kulturális Ügynökség programja a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával és a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében valósult meg.

Fotók, szöveg: Ferró Zsófi 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (11 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira